Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Naam van één speler zorgt voor grote glimlach op het gezicht van Arne Slot

Laatste update:

De selectie van het Nederlands elftal is een groot compliment voor Feyenoord, zo concludeert Slot. "Het is heel mooi, op de eerste plaats voor die jongens zelf. Daarnaast ook voor onze jeugdopleiding, want drie jongens die op Varkenoord hebben gespeeld, zijn opgeroepen." Geertruida, Hartman en Timber genoten allen een (groot) deel van hun jeugdopleiding in Rotterdam-Zuid.

"De vierde, Mats Wieffer, komt niet uit onze jeugdopleiding, maar we vinden het heel mooi voor die jongens en het is ook een stukje beleid", aldus Slot. "Ik weet dat onze supporters heel graag willen dat spelers uit landen van heel ver komen, waar ze nog nooit van gehoord hebben. Maar het kan dus ook best wel eens goed zijn om jongens uit Nederland in je elftal te hebben."

Slot was vooral verheugd toen hij de naam van Timber las. "Quinten is blij. Volgens mij heeft hij er alles aan gedaan en de laatste weken uitstekende wedstrijden gespeeld. Ook tegen PSV speelde hij erg goed."

De oproep van Timber is volgens Slot een goed signaal naar andere selectiespelers van Feyenoord. "Het is een prachtig voorbeeld voor de jongens die er dit jaar bij zijn gekomen, als je kijkt waar hij vandaan komt en ziet waar hij nu staat. Hij heeft alles aangegrepen om beter te worden. Niet alleen een compliment voor Varkenoord, maar zeker ook voor onze fysieke en technische staf."

De Feyenoorders maken zich na zondag dus op voor twee oefenduels met Oranje. De oefenwedstrijden staan beiden in het teken van voorbereiding op het EK, dat aankomende zomer in Duitsland van start gaat. 22 maart komt Schotland op bezoek, op 26 maart is Duitsland de tegenstander.

Daarvoor speelt Feyenoord nog een competitiewedstrijd in en tegen sc Heerenveen. De wedstrijd in het Abe Lenstra Stadion staat zondagmiddag om 14:30 uur op het programma. In Friesland kan Slot vanwege uiteenlopende blessures nog geen beroep doen op Justin Bijlow, Gernot Trauner, Gjivai Zechiël, Calvin Stengs en Alireza Jahanbakhsh.

Meer nieuws

De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
18
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
17
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Feyenoord kan in elk geval één potentiële vervanger van Slot doorstrepen
9
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
7
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties