Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Naar een bod van vijftig miljoen van Man United zou ik niet eens kijken'

Laatste update:

Voorzitter Nasser Al-Khelaïfi laat althans doorschemeren dat een transfer niet aan de orde is, ook al wordt Cavani met diverse andere topclubs in verband gebracht en zou vooral het Manchester United van trainer Louis van Gaal serieus geïnteresseerd zijn. Al-Khelaïfi maakt duidelijk dat een mogelijk afscheid van de spits wat hem betreft niet eens onderwerp van gesprek is.

"Ik heb het met Cavani niet over zijn toekomst gehad. Hij is een jonge speler en hij is de toekomst van PSG", geeft de eigenaar aan in gesprek met Le Parisien. De club die wil proberen om de Uruguayaans international weg te halen uit Parijs zal dan ook een gigantisch bedrag op tafel moeten leggen. "Een bod van vijftig miljoen euro van Manchester United? Naar zo'n aanbieding zou ik niet eens kijken."

Denk je dat Manchester United serieus gaat proberen om Edinson Cavani te halen?

Meer nieuws

Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
226
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
10
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
34
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
15
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
35
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties