Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Naast acht stafleden ook Vitesse-speler positief getest op coronavirus

Laatste update:

Rasmussen, in de eerste competitiewedstrijd tegen RKC Waalwijk nog basisspeler, heeft vanaf woensdag uit voorzorg geen contact gehad met zijn ploeggenoten en sloeg de trainingen van donderdag en vrijdag over. De overige stafleden, spelers en direct betrokkenen zijn negatief getest, zo communiceert Vitesse. Het Airborne-duel met Sparta Rotterdam aanstaande zaterdag gaat door, zo meldde Vitesse afgelopen donderdag al. Vanuit de KNVB is dispensatie verleend, zodat technisch directeur Johannes Spors samen met Edward Sturing en Nicky Hofs zaterdag voor de groep mag staan. Ook leiden zij voorlopig de trainingen.

"Vooropgesteld hopen we dat we onze stafleden in goede gezondheid en snel terugzien op Papendal", sprak Spors op de clubsite. "Tegelijkertijd laat deze situatie zien dat het coronavirus snel kan opduiken en verspreiden. Ondanks het volgen van het protocol en allerlei aanvullende voorzorgsmaatregelen, zijn we als club getroffen door het virus."

"Afgelopen vrijdag is iedereen getest met het oog op de competitiewedstrijd tegen RKC Waalwijk. Daarbij bleek dat Joseph positief getest was op corona. Een extra testronde op zaterdag, vanwege de oefenwedstrijd tegen FC Utrecht, duidde geen andere gevallen aan. Nadat maandag een ander staflid lichte klachten kreeg, was dat aanleiding voor ons om alle directe contacten op dinsdag opnieuw te testen. Uit deze testen kwam naar voren dat ook andere leden van de technische staf positief bleken."

"We kijken terug op een goede voorbereiding en waren klaar voor de start van de competitie", vervolgde Spors. "We willen onze overwinning op RKC Waalwijk graag een passend gevolg geven tijdens onze Airborne-wedstrijd. Temeer omdat we eindelijk weer onze supporters mogen ontvangen. De voorbereiding in deze week is verre van ideaal, maar het lijkt erop dat we dankzij adequaat handelen verdere besmettingen hebben voorkomen."

Direct nadat de besmettingen geconstateerd werden, nam de club contact op met de KNVB. Algemeen directeur Pascal van Wijk legde uit: "De KNVB reageerde begripvol. Samen hebben we zorgvuldig de situatie besproken. We zijn blij met het begrip vanuit de voetbalbond en de dispensatie die verleend is zodat Johannes samen met Edward en Nicky zaterdag het duel kunnen leiden." Overigens mist ook Sparta zaterdag een speler, daar Deroy Duarte tevens positief getest heeft op het coronavirus.

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
117
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties