Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Robin van Persie wordt in hetzelfde rijtje geschaard als Lionel Messi

Laatste update:

Fàbregas deed de uitspraak vrijdagavond in de uitzending van de BBC rondom het duel tussen Nederland en Frankrijk op het EK. "Ik heb het geluk gehad om met geweldige aanvallers te mogen spelen." Gary Lineker grapte dat hij niet voor de makkelijke optie mocht gaan door Lionel Messi te noemen.

"Maar als ik één speler mag noemen die mij het meest heeft verrast, en wiens gehele loopbaan ik heb gevolgd, dan is dat Robin van Persie." Lineker wilde direct weten of Fàbregas Van Persie hoger inschat dan landgenoot David Villa, met wie hij samenspeelde bij FC Barcelona en de Spaanse ploeg.

"Ja, Robin was klinischer en veelzijdiger. En voor het doel deed hij altijd bijzondere dingen", bracht Fàbregas in herinnering. "Een erg bijzondere speler met een fantastische mentaliteit. Hij werkte na trainingen nog altijd uren voor zichzelf."

Rooney


Wayne Rooney speelde bij Manchester United enige tijd samen met Van Persie. Hij wist van de speciale band van Fàbregas en de Nederlander bij Arsenal en besloot daarom om beelden van het duo te bekijken.

"Daar de komst van Robin kwam ik wat meer naar achteren te spelen. Een beetje zoals Cesc bij Arsenal opereerde. Daarom keek ik naar beelden van Cesc om mij die rol eigen te maken. Daardoor was ik vaak de aangever van Robin, in plaats van dat ik zelf scoorde. Maar hij verdiende het ook om in de spotlights te staan."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Feyenoords 'ideale opvolger van Berghuis' kan Nederland pijn doen op het EK
5
Afellay: 'Hij is de beste dit EK, hij speelt hierna niet meer bij zijn club'
16
Jude Bellingham geeft kraakheldere uitleg over woorden direct na wondergoal
15
Spanje schrikt even van Georgië maar geeft vervolgens masterclass: 4-1
74
Internationale voetbalfans wijzen massaal naar Xavi Simons na goal Rodri
46
Ajax hakt knoop door over toekomst van routinier Remko Pasveer
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties