Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

NAC-aanvaller weegt 55 kilo: 'Gespierder worden en aan de 60 kilo komen'

Laatste update:

De negentienjarige aanvallende middenvelder annex buitenspeler speelde in de jeugd van Lierse SK. "Met Lierse tegen Standaard stond ik tegen een beest. Zo groot, dat had ik in mijn leven nog niet gezien. Op de eerste meters was ik sneller dan hij, maar ik keek wel eerst tien keer om me heen voordat ik de bal kreeg", vertelt hij in geprek met BN DeStem. "Als ik zo speel, kan niemand in de duels tegen me aankomen. Als ik in de val zit, heb ik kracht nodig om eruit te komen. Daarom ga ik nu vaak de gym in, fysiek moet ik sterker worden."

Boussaid werkt hard aan zijn lichaam. "Behalve op de dag voor de wedstrijd probeer ik altijd aan krachttraining te doen. Mijn doel is om gespierder te worden en aan de 60 kilo te komen", vervolgt de dribbelaar, wiens kwaliteiten worden uitgelegd door trainer Ruud Brood. "Bij Utrecht heeft hij het meest vanaf de zijkant gespeeld, sporadisch op tien. Het voordeel is dat hij kan switchen", vertelt de coach aan het regionale dagblad. "Hij kan heel goed heel kort de bal vrijmaken. Soms overdrijft hij en lijdt hij ineens balverlies."

In het Rat Verlegh Stadion hoopt Boussaid dit seizoen zo veel mogelijk aan spelen toe te komen. "Ik wil een heel jaar spelen en niet soms starten, op de bank zitten en dan weer invallen. Daar had ik geen zin in. NAC is dit jaar voor mij de beste optie. Ieder weekend voetballen en elke wedstrijd belangrijk zijn, dat is wat ik wil. Dat is bij NAC makkelijker dan bij Utrecht." Vrijdagavond neemt NAC het voor eigen publiek om 20.00 uur op tegen Jong FC Utrecht.

-
Verwacht jij dat NAC Breda dit seizoen promoveert naar de Eredivisie?

Meer nieuws

Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
0
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
8
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
1
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
17
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
4
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties