Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

NAC Breda laat Emmen kansloos en is twee wedstrijden verwijderd van Eredivisie

Laatste update:

NAC dicteerde het tempo vanaf het begin. De Bredanaars wisten zich in de achtste minuut bijna te belonen, toen Fredrik Oldrup Jensen uit een hoekschop tegen de paal kopte. Na twaalf minuten spelen was het alsnog raak voor NAC.

Haugen legde de bal met de borst klaar voor Aime Omgba, die op zijn beurt weer naar Haugen passte. De Noorse spits liet de bal even voor zich uit rollen en vond de linkerhoek vervolgens met een overtuigende lage uithaal: 0-1.

Een andere man in vorm bij NAC, Dominik Janosek, krulde de bal enkele minuten later perfect voor het doel van Emmen. Van den Bergh verscheen bij de eerste paal, troefde Mike te Wierik af en kopte raak in de verre hoek: 0-2.

NAC ondervond weinig weerstand van Emmen, dat moeite had om onder de druk van de bezoekers uit te komen. Vlak voor rust ontsnapte NAC, toen Janosek hard op de enkel van Te Wierik ging staan en wegkwam met geel. Scheidsrechter Rob Dieperink en VAR Allard Lindhout zagen geen reden om de rode kaart te trekken.

Dramatisch uitverdedigen van Omgba leverde Emmen enkele minuten na rust plotseling een prima kans op. Piotr Parzyszek onderschatte echter hoeveel tijd hij had en schoot gehaast een meter naast het doel van Pepijn van de Merbel.

Het tweeluik was even later alsnog beslist. Kuijpers, die niet goed in de wedstrijd zat, sneed langs Jeff Hardeveld en besloot van een meter of dertig uit te halen. De bal zeilde schitterend in de kruising: 0-3. De 0-4 leek snel te volgen, maar wegens buitenspel ging daar alsnog een streep doorheen.

In een laatste poging de finale te bereiken trok Emmen nog naar voren en kreeg Maarten Pouwels de kans om de wedstrijd nieuw leven in te blazen. De invaller kreeg echter niet genoeg kracht achter zijn kopbal van een meter of vier van het NAC-doel, waardoor Van de Merbel simpel kon redden. Emmen wist in het restant geen mirakel meer te bewerkstelligen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Sergio Ramos neemt definitief besluit en gaat Sevilla na één seizoen verlaten
5
'Liverpool en Arne Slot leggen eerste contact met Feyenoord over Dávid Hancko'
17
Pak 50x je inzet als Turkije het EK opent met een overwinning op Georgië!
0
Voormalig PSV-held verschijnt plotseling in podcast met shirt van Feyenoord aan
0
Polen zijn woedend om actie van Koeman vlak voor de wedstrijd tegen Nederland
37
Rapport Oranje: twee spelers vallen door de mand en scoren onvoldoende
156

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties