Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

NAC Breda moet miljoen korten en heeft 'geluk' met Manchester City

Laatste update:

Technisch directeur Hans Smulders had 2,6 miljoen euro tot zijn beschikking voor de spelersgroep en dat bedrag gaat flink omlaag tot 1,5 miljoen euro. "We hebben daarbij wel het geluk dat we daarnaast een beroep kunnen doen op vijf huurlingen van Manchester City, waarmee we onlangs een samenwerkingsverband sloten", legt Goetzee uit.

Omdat de huurlingen gratis zijn vallen ze niet binnen het spelersbudget. Overigens behoort NAC met een spelersbudget van anderhalf miljoen euro nog steeds tot de titelkandidaten in de Jupiler League. Goetzee benadrukt dat ook komend seizoen promotie de doelstelling is.

NAC Breda hoort thuis in de Eredivisie

Meer nieuws

Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
1
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
8
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
1
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
17
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
6
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties