Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

NAC Breda ondergaat metamorfose en vecht zich naar puntendeling

Laatste update:

Bij ADO werd de geschorste Robert Zwinkels vervangen door Indy Groothuizen, terwijl Tom Beugelsdijk juist terugkwam van een schorsing en de plaats innam van Shaquille Pinas. NAC-trainer Mitchell van der Gaag koos voor Gianluca Nijholt in plaats van de geschorste Mounir El Allouchi, terwijl Ramon Pascal Lundqvist zijn basisdebuut maakte door de geblesseerde clubtopscorer Mitchell te Vrede te vervangen. In de openingsfase gebeurde weinig spectaculairs. Na twintig minuten viel het eerste wapenfeit te noteren.

Een heerlijke aanval van ADO resulteerde in de openingstreffer. Een prachtige pass van Nasser El Khayati kwam terecht bij Sheraldo Becker, die de bal meteen vlak voor het doel plaatste, waar Melvyn Lorenzen knap afwerkte: 0-1. De fans van NAC konden daarna niet echt genieten van het spel van de thuisploeg, aangezien Groothuizen maar één keer echt in actie moest komen bij een poging van Khalid Karami. Vlak voor het rustsignaal had Lorenzen de mogelijkheid de marge te verdubbelen, maar de aanvaller kon het net niet vinden.

Van der Gaag greep in en bracht Gervane Kastaneer. De aanvaller had slechts vier minuten nodig om impact te hebben. Bij een counter snelde hij naar het vijandelijke doel en schoot hij in de korte hoek raak: 1-1. NAC leek in de tweede helft een compleet andere ploeg en het publiek genoot van de inzet en kansen van de thuisploeg. Een tweede doelpunt bleef voor NAC ondanks verwoede pogingen uit, waardoor men genoegen moest nemen met een punt.

-
Een terechte uitslag?

Meer nieuws

Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
1
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
30
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
11
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
41
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
20
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties