Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

NAC Breda plukt gewenste centrumspits weg uit de Eredivisie

Laatste update:

Bannis keerde afgelopen zomer terug bij Feyenoord en zat in het afgelopen halfjaar weliswaar steevast bij de wedstrijdselectie van de hoofdmacht, maar komt als derde spits achter Bryan Linssen en Cyriel Dessers toch betrekkelijk weinig aan spelen toe. De spits kwam in de eerste seizoenshelft tot 201 speelminuten, verspreid over 5 wedstrijden en waarin hij goed was voor 1 doelpunt. Daardoor moet Bannis het voornamelijk hebben van zijn optredens bij Feyenoord Onder 21, voor wie hij acht keer scoorde in acht wedstrijden.

NAC Breda kreeg vorige week van Arne Slot te horen dat de spits niet mocht vertrekken, daar Feyenoord een groot aantal coronabesmettingen had. Inmiddels zijn die spelers teruggekeerd, waardoor de Rotterdammers alsnog groen licht hebben gegeven. "We waren nadrukkelijk opzoek naar een spits. Met de komst van Nauofal hebben we die positie ingevuld. Ik ken hem als een hardwerkende leergierige jongen. Hij heeft scorend vermogen en kan zowel als aanspeelpunt als als lopende spits fungeren", aldus De Graaf in een reactie op de clubsite.

Bannis was niet de enige op het wensenlijstje van NAC. De ploeg uit de Keuken Kampioen Divisie informeerde eveneens bij SC Cambuur naar Tom Boere. De aanvaller van de Leeuwarders begon als basisspeler aan het seizoen en stond in negen duels aan de aftrap, maar in de laatste wedstrijden voor de winterstop ging bij Cambuur de voorkeur uit naar Roberts Uldrikis. In de totaal vijftien wedstrijden die Boere voorlopig voor Cambuur speelde, was hij goed voor drie doelpunten en een assist.

Is dit een goede zet van NAC Breda?

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
61
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
11
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties