Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

NAC Breda verlengt aflopend contract Zwaanswijk niet

Laatste update:

Volgens technisch directeur Earnest Stewart is de keuze om niet door te gaan met Zwaanswijk gebaseerd om het feit dat er 'voor de toekomst andere keuzes worden gemaakt'. NAC gaat op zoek naar een jongere vervanger voor de publiekslieveling, die juist aan een goed seizoen bezig is. Daarnaast is Kees Kwakman anderhalf jaar geleden van RBC gehaald om zich te richten op de positie van linker centrale verdediger.

“Mocht het zo zijn dat we geen vervanger kunnen vinden voor Patrick, dan houden we de mogelijkheid open dat we alsnog met hem doorgaan”, liet Stewart weten aan BN/De Stem. “Ook nu geldt: zeg nooit nooit. Maar heel groot acht ik de kans dat we met elkaar doorgaan niet.” Eerder werd al bekend dat NAC afscheid zal nemen van Ellery Cairo, Martijn Reuser en Kurt Elshot, al houdt Stewart ook bij hen nog een slag om de arm.

De 35-jarige Zwaanswijk is bezig aan zijn vijfde seizoen in Breda en is ook dit seizoen weer basisspeler. Tot dusver kwam hij in totaal tot 151 competitiewedstrijden voor NAC; twintig daarvan speelde in dit voetbaljaar, telkens in de basis. Eerder speelde de verdediger voor FC Utrecht (159 competitieduels) en Oita Trinita uit Japan (twintig wedstrijden).

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
30
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
148
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
351
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
15
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties