Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

NAC en FC Utrecht zorgen voor absurd slot in Breda

Laatste update:

Niemand zag aankomen dat de ontmoeting tussen de twee clubs zo extreem zou eindigen. Aantrekkelijk was het namelijk niet wat zowel NAC als FC Utrecht liet zien in de eerste helft. Het merendeel van de fans, die van NAC, moest toezien hoe hun team weinig klaarspeelde in de eerste helft. Een foutje van Henrico Drost in de tweede minuut leidde al tot een uitbraak van Steve De Ridder, die direct werd gevloerd. Scheidsrechter Dennis Higler besloot echter geen sancties uit te delen, waarmee NAC al direct goed weg kwam. Een handvol minuten later kopte Juan Agudelo rakelings naast.

NAC werd voor rust tweemaal gevaarlijk: Uros Matic nam aan, draaide zich om en loste een schot waar Robbin Ruiter geen moeite mee had. En vlak voor rust zette Elson Hooi een heel sterke individuele actie in: hij hield drie man van FC Utrecht bezig en zette daarna prima voor naar het midden. Poepon koos echter geen hoek uit en kopte precies in de handen van Ruiter, die zich niet hoefde in te spannen om de bal te pakken. Een kans voor FC Utrecht om toch nog te scoren volgde kort daarna, maar Agudelo bleef te lang lopen en zag aanvalspartner De Ridder over het hoofd.

Na de helftwissel duurde het zo'n acht minuten voor het net eindelijk trilde aan één van beide kanten. Jordy Buijs loste een hard schot dat Ruiter pareerde en in de rebound schoot Poepon raak. Hij deed dat echter in buitenspelpositie en dus viel er weinig te juichen. Nog geen vijf minuten later was het echter alsnog raak en dit keer viel er niets op af te dingen. Hooi gaf een voorzet die door de defensie van FC Utrecht in de voeten van Kees Kwakman werd gekopt. Hij gaf de bal aan Verbeek en die haalde keihard de trekker over: de bal zoefde tussen Ruiter en de linkerpaal in binnen voor de 1-0.

Na kansen voor Hooi (redding Ruiter met de voet) en Poepon (schot naast) gooide FC Utrecht er een slotoffensief uit en zag Jan Wouters hoe dat beloond werd: een vrije schop van Tommy Oar werd door Bulthuis binnen gekopt voor de 1-1. Twee minuten later kopte Poepon zijn team echter weer naar de voorsprong. Hooi zette voor, de spits kopte in en zag hoe Ruiter onachtzaam reageerde: via zijn vingertoppen ging de stoot van Poepon gewoon het doel in. Bizar genoeg bleef ook de 2-1 maar heel even staan, want Van der Gun maakte er razendsnel 2-2 van. Hij bezorgde alle aanwezigen zo een aparte avond en zijn team op de valreep nog een punt.

-
Wie eindigt dit seizoen hoger in de Eredivisie?

Meer nieuws

De Telegraaf en Romano weten het zeker: Van Bommel vertrekt bij Royal Antwerp
20
Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller
3
Carlo Ancelotti heeft nieuws over positie onder de lat bij Real Madrid
4
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
2
Arne Slot kan nog weinig vertellen over zijn naderende transfer naar Liverpool
11
Vitesse haalt 24 uur na start crowdfundingsactie volledige streefbedrag op
76

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties