Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

NAC en NEC blijven enige clubs in Eredivisie zonder overwinning

Laatste update:

Beide partijen wilden winnen om de onderste regionen van de Eredivisie te verlaten (de ploegen stonden respectievelijk zeventiende en achttiende) en het was de thuisploeg die in de beginfase de beste indruk maakte. Al na vier minuten opende Rydell Poepon de score: de van ADO Den Haag gehuurde spits stond op de juiste plek om een voorzet van de linkerkant binnen te tikken.

Het Rat Verlegh Stadion kolkte en de fans gingen er eens goed voor zitten, maar NAC liet het initiatief na de openingstreffer aan de bezoekers. Het leidde tot kansen van spits Michael Higdon (kopbal voorlangs en Rens van Eijden die een teenlengte tekort kwam) en middenvelder Navarone Foor, alvorens Victor Pálsson alsnog de gelijkmaker liet aantekenen. De middenvelder deed dat vlak voor rust en op uitstekende wijze: hij krulde de bal van afstand in de bovenhoek, al maakte keeper Jelle ten Rouwelaar geen beste indruk.

NAC ging direct na de pauze op zoek naar de 2-1 en dat resulteerde in een reuzenkans voor Poepon, die na een hoekschop een kopbal verprutste en op die manier niet kon zorgen voor verlichting op de tribunes. Aan de andere kant overkwam Foor hetzelfde: de middenvelder kreeg veel tijd en ruimte, maar vond niet meer dan de vuisten van Ten Rouwelaar.

Ook Higdon, die vorig seizoen in Schotland aan de lopende band scoorde en tot verrassing van velen koos voor NEC, kreeg nog een gigantische kans. De sterke aanvaller dook op voor Ten Rouwelaar, maar produceerde een slap rollertje in de handen van de keeper. Omdat ook Marcel Stutter en Poepon (beiden over) nog behoorlijke mogelijkheden om zeep hielpen debuteert trainer Anton Janssen bij NEC met een gelijkspel, terwijl een zege gezien de kansen zeker tot de mogelijkheden had behoord.

Eredivisie
NAC Breda
1 - 1
NEC
Welke ploeg moet volgens jou het meest vrezen voor degradatie?

Meer nieuws

'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
18
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
5
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
16
PSV is erg geïnteresseerd en wil mogelijk zakendoen met Bayern München
4
The Athletic noemt één ex-Feyenoorder waarmee Liverpool over Slot sprak
1
Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties