Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

NAC-fan wacht zware straf na spugen in gezicht van Jarchinio Antonio

Laatste update:

Na afloop van het verloren duel met de hekkensluiter van de Keuken Kampioen Divisie nam Antonia de tijd om met de aanhang van NAC in gesprek te gaan. De aanvaller wilde excuses maken voor het teleurstellende resultaat, maar werd hierbij door één persoon vol in het gezicht gespuugd. Volgens het regionale dagblad keurt NAC dergelijk gedrag 'ten stelligste af' en wil het harde maatregelen nemen. De club beschikt over videobeelden van het incident en is bezig met het identificeren van de dader.

De betreffende seizoenkaarthouder kan een algeheel stadionverbod van minstens vijf jaar verwachten, aangezien spugen volgens de KNVB-reglementen onder de categorie 'fysiek geweld' valt. Supportersplatform B-Side Rats heeft na afloop van het verloren duel met FC Dordrecht een reactie gegeven op het incident. "Teleurstelling en boosheid zijn emoties die onlosmakelijk verbonden zijn bij een voetbalwedstrijd die wordt verloren van de nummer laatst in je competitie. Je ongenoegen kenbaar maken via woord en gebaar mag, maar er zijn grenzen als het gaat om het uiten van je onvrede. Gisteren (vrijdag, red.) zijn die grenzen wat ons betreft meer dan ruimschoots overschreden."

"Antonia werd daarna vanuit het uitvak meermaals onheus bejegend, is uitgescholden met de meest vreselijke ziektes en als klap op de vuurpijl in het gezicht gespuugd. Dat is mensonterend, ranzig en op geen enkele manier goed te praten. Hoe dramatisch een speler ook speelt of hoe tegenvallend het resultaat ook is: zo ga je niet met mensen om", zo klinkt het. De achterban van NAC vindt dat dergelijk gedrag niet past bij de club. "Als je vindt dat dergelijk gedrag wel thuishoort in en rondom een voetbalveld zou je er goed aan doen om te luisteren naar wat de supporters gisteren zongen na het laatste fluitsignaal in Dordrecht: schaam je kapot."

-

Meer nieuws

Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
12
Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
20
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
14
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
20
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
66

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties