Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

NAC geeft zege in twee minuten weg in spektakelstuk tegen Dordrecht

Laatste update:

NAC-Dordrecht stond in de Eredivisie één keer eerder op het programma; in oktober 1994 werd het 1-1. De Bredanaars toonden zaterdag echter aan absoluut geen genoegen te nemen met zo'n gelijkspel en schoten fel uit de startblokken. Dordrecht hield echter goed stand en de eerste serieuze kansen waren zelfs voor de gasten van trainer Jan Everse: een schot van Giovanni Korte smoorde en even later mikte hij de bal via doelman Jelle ten Rouwelaar in het zijnet. De openingstreffer van de thuisploeg kwam dan ook redelijk uit de lucht vallen: Sean Klaiber leverde de bal zomaar in, Demy de Zeeuw nam het balbezit over en Tighadouini kon het karwei vervolgens simpel afmaken.

NAC had er al gauw 2-0 van kunnen maken, maar Mats Seuntjens en Tighadouini schoten respectievelijk naast en over. Het spel golfde hierna op en neer en beide partijen kregen mogelijkheden om doel te treffen. Na ruim een half uur had Tighadouini bijvoorbeeld de 2-0 op zijn schoen, maar zijn poging ging voorlangs. Even later knalde hij op aangeven van De Zeeuw wederom naast. Drie minuten voor tijd vond de bebaarde buitenspeler dan eindelijk zijn tweede doelpunt: Tighadouini ontving de bal van Jeffrey Sarpong en prikte het speeltuig met de buitenkant van zijn schoen prachtig in de verre hoek.

Everse liet voor de tweede helft Josimar Lima en Robin Gosens in de kleedkamer achter en verving hen door Marvin Peersman en Ricky van Haaren. Dordrecht ging overal op het veld één op één spelen en daardoor werd men achterin ook uiterst kwetsbaar. Jeffrey Sarpong kreeg na een pass van Tighadouini bijvoorbeeld een goede mogelijkheid om het treffen definitief in het slot te gooien, maar Filip Kurto voorkwam een derde tegentreffer. Even later stuitte Sarpong opnieuw op de Poolse goalie van De Schapenkoppen. Het publiek in het Rat Verlegh Stadion was echter al lang tevreden en liet de wave na het uur rondgaan.

Halverwege de tweede helft kwam Dordrecht echter terug in de wedstrijd: Korte won bij een hoekschop het luchtduel van middenvelder Naah en kopte raak. Twee minuten later werd het zelfs 2-2: Anthony Biekman legde de bal terug voor Everon Pisas en die knalde de bal diagonaal achter Ten Rouwelaar. Beide partijen speelden in de laatste twintig minuten voor de winst en het spel golfde dan ook op en neer. De kelderkraker kreeg echter geen winnaar en daar was NAC nog het meest verbolgen over. De Brabanders zijn echter nog wel aan een prima serie bezig, want van de laatste zeven duels ging er maar één verloren.

-
Een terecht gelijkspel?

Meer nieuws

Prolongatie titel definitief uitgesloten voor Royal Antwerp na nieuwe nederlaag
0
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
4
Romano weet wie bijna zeker de eerste inkomende transfer van FC Barcelona wordt
4
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
AS Roma mag blijven hopen op Champions League-ticket na remise tegen Napoli
2
Manchester City sprankelt niet, maar houdt maximale druk op Arsenal
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties