Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

NAC laat 'ideale match' terugkeren: 'Om promotie te bewerkstelligen'

Laatste update:

Verbeek heeft een contract voor één seizoen getekend. Op de officiële website geeft NAC aan dat die verbintenis met twee seizoenen kan worden verlengd als de ploeg van trainer Robert Maaskant weet te promoveren. De aanvaller speelde tussen 2012 en 2014 al voor NAC en is blij. "Ik heb mijn tijd bij NAC als zeer bijzonder ervaren en heb er nooit een geheim van gemaakt, dat ik graag naar Breda terug wilde keren", vertelt Verbeek.

"Ik ben speciaal teruggekomen om met NAC promotie te bewerkstelligen", maakt de in Den Bosch geboren buitenspeler duidelijk. De komst van Verbeek wordt omschreven als een 'ideale match' en Maaskant is vooral te spreken over het feit dat Verbgeek, ondanks andere opties, voor NAC heeft gekozen. "Het toont zijn gretigheid om deze club erbovenop te helpen."

Denk je dat Danny Verbeek met NAC Breda gaat promoveren?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties