Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

NAC legt na toestemming KNVB eerste winterversterking officieel vast

Laatste update:

De mandekker was al een tijdje rond met NAC, dat echter moest wachten op groen licht van de KNVB. De Brabantse club verkeert in sportieve en financiële nood en vroeg bij de bond of het via nieuw sponsorgeld (450.000 euro) extra uitgaven zou mogen doen. De KNVB gaf daar toestemming voor en zodoende kon de 26-jarige Marcellis woensdag worden vastgelegd.

"Het was voor mij belangrijk om na anderhalf jaar blessureleed weer op het hoogste niveau te kunnen spelen", reageert de verdediger op de website van zijn nieuwe werkgever op het nieuws. "Bij NAC krijg ik de mogelijkheid om meteen van waarde te zijn en de club te helpen om de doelstellingen te halen." Marcellis zat vierenhalf jaar bij AZ, maar miste het gehele afgelopen seizoen wegens een zware blessure. Op 14 december maakte hij tegen Feyenoord als invaller zijn rentree.

Bij NAC is het de bedoeling dat Marcellis in het centrum van de verdediging gaat spelen. Technisch directeur Graeme Rutjes ziet in de mandekker 'een belangrijke pion in het opbouwen van een nieuw fundament': "Marcellis heeft bewezen leiderschapskwaliteiten die ons direct helpen. Hij geeft hiermee ook meteen een impuls aan onze verdediging." NAC wil zich verder nog versterken met Demy de Zeeuw en Guyon Fernandez; Robert Maaskant moet de nieuwe hoofdtrainer worden.

Denk je dat Dirk Marcellis een aanwinst is voor NAC Breda?

Meer nieuws

Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
11
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
57
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
7
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties