Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

NAC maakt zich zorgen en zet tweetal uit selectie

Laatste update:

NAC maakt op de website van de club bekend dat het duo voor de training van dinsdag naar huis werd gestuurd en dat de spelers voor onbepaalde tijd geschorst zijn. "Beide spelers hebben de afgelopen weken verschillende keren laten zien niet mee te kunnen in het teamproces", aldus technisch directeur Graeme Rutjes in samenspraak met hoofdtrainer Eric Hellemons.

"Het is ons ernst", benadrukt Rutjes. "De fase waarin NAC zich bevindt, vraagt om strijd, discipline en de wil om te winnen. Alleen dan kunnen we handhaving in de Eredivisie bewerkstelligen. De selectie werkt als één team aan dit doel en kan hierbij geen afleiding gebruiken. Wij hebben er alle vertrouwen in dat we met deze groep uit de degradatiezone komen als we met z'n allen de schouders eronder zetten. Daar hebben we honderd procent inzet van iedereen bij nodig."

De 22-jarige Tighadouini speelt sinds januari voor NAC en deed dit seizoen nog in alle dertien competitiewedstrijden vanaf het begin mee. Na afloop van de nederlaag bij Go Ahead gaf hij toe dat hij er niet alles aan had gedaan om tot een positief resultaat te komen en dat hij meer had kunnen geven. Seuntjens, net als Tighadouini 22 jaar oud, begon dit seizoen vier keer in de basis en viel zevenmaal in. Tegen Go Ahead kreeg hij nog een rode kaart vanwege vermeend natrappen.

Eredivisie
Go Ahead Eagles
2 - 0
NAC Breda
Denk je dat NAC Breda zich gaat handhaven?

Meer nieuws

'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
18
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
5
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
16
PSV is erg geïnteresseerd en wil mogelijk zakendoen met Bayern München
4
The Athletic noemt één ex-Feyenoorder waarmee Liverpool over Slot sprak
1
Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties