Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

NAC rekent op promotie: 'Een topprestatie als dat dit seizoen al lukt'

Laatste update:

Na de degradatie uit de Eredivisie in 2015 hoopt NAC zo snel mogelijk terug te keren naar het hoogste niveau. "We gaan zeker promoveren. Het zou een topprestatie zijn als dat dit seizoen al lukt", zegt Smulders in de NACourant. Hij is blij met de selectie. "Al zou het raar zijn als dat niet zo was, want dan hadden we dingen gedaan waar we niet achter stonden. Alleen heb ik geen glazen bol, ik kan niet voorspellen hoe elke speler zich gaat ontwikkelen."

Door een samenwerking met Manchester City, beschikt NAC dit seizoen over een aantal grote talenten, die ooit hopen door te breken bij the Citizens. De samenstelling van de huidige selectie is volgens Smulders beter dan vorig seizoen. "Iedereen heeft de intrinsieke motivatie om beter te willen worden. Vorig jaar miste ik die. Tijdens partijen op de training waren er altijd discussies over buitenspel en ballen over de lijn. De ploeg was los zand. De spelers van nu helpen elkaar, ook als het gaat om een concurrent voor een basisplaats", aldus Smulders. Door een 2-1 nederlaag op bezoek bij FC Volendam vorige week vrijdag, greep NAC naast de eerste periodetitel.

Dijkhuizen
Overigens moet Marinus Dijkhuizen het duel met Telstar van volgende week vrijdag aan zich voorbij laten gaan. De trainer van NAC is voor één duel geschorst naar aanleiding van een wegwerpgepaar tijdens het duel met Volendam.

-
Promoveert NAC Breda dit seizoen naar de Eredivisie?

Meer nieuws

Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
2
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
15
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
10
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties