Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

NAC schaamt zich kapot na 0-8 nederlaag: 'Nog nooit zoiets meegemaakt'

Laatste update:

Pablo Mari vindt dat iedereen bij zichzelf te rade moet gaan. "Morgen (zondag, red.) is het moment om ieder afzonderlijk te zeggen wat hem op het hart ligt", vertelt de captain van NAC aan de regionale krant. "We hebben allemaal gefaald, niemand uitgezonderd. Het is goed om alles op tafel te leggen en alles naar elkaar toe uit te spreken."

Vreven nam zijn verantwoordelijkheid. "Dit was een blamage, een schaamtevolle vertoning die we niet zagen aankomen. We kwamen op werkelijk alle vlakken tekort, het is geen enkel moment een wedstrijd geweest. Tegen een topploeg hebben we alleen kans als we passie en strijd laten zien, en dat hebben we vandaag niet gedaan."

"De schaamte zit 'm vooral in het feit dat we dit laten zien voor negentienduizend fans, die ons iedere week weer steunen", vervolgde Vreven, die zijn team moet zien voor te bereiden op een uitduel met Heracles Almelo, komende zaterdag. "Dat is heel pijnlijk. Ik neem hier alle verantwoordelijkheid voor. Het is mijn taak om de ploeg mentaal, fysiek en tactisch in orde te krijgen. En daar was vandaag niets van te zien."

"We moeten in de spiegel kijken en ons afvragen of we het NAC-shirt wel waardig zijn", zo waren de harde woorden van Fabian Sporkslede na de afstraffing,in gesprek met Omroep Brabant. "Het grootste probleem is dat je na de eerste goal elkaar laat vallen. Niemand wilde de bal meer hebben. Daarin moet je nou juist je verantwoordelijkheid pakken."

-
Denk jij dat NAC Breda volgende week bij Heracles Almelo wint?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
13
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
58
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties