Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

NAC schuift Edwin de Graaf door; politie staakt onderzoek na vertrek Steijn

Laatste update:

De Graaf speelde tussen 2006 en 2010 zelf voor NAC. Dankzij vier doelpunten in de zomer van 2009 in de voorrondes van de Europa League is hij zelfs Europees topscorer aller tijden van NAC. De voormalig middenvelder stond ook onder contract bij clubs als RBC Roosendaal, Feyenoord en Excelsior. Na zijn loopbaan ging hij aan de slag als jeugdtrainer van Feyenoord, totdat hij in 2017 werkzaam werd als assistent-trainer van ADO Den Haag. Hij werd in december 2019 naar huis gestuurd na een ernstige vechtpartij met speler Donny Gorter en een maand later werd hij definitief op straat gezet. In juli 2020 keerde hij als assistent-trainer terug bij NAC.

NAC biedt hem nu de kans om de trainingen te leiden, al is het onduidelijk hoe lang De Graaf aan het roer blijft staan. De club uit de Keuken Kampioen Divisie, die in de finale van de play-offs promotie misliep tegen NEC, meldt slechts dat hij 'de komende tijd' aan het roer zal staan. De 41-jarige oud-prof heeft reeds zijn UEFA Pro-diploma behaald en beschikt daarmee over het hoogst haalbare trainersdiploma in Nederland. Hij krijgt assistentie van Lurling, wiens komst als jeugdtrainer én assistent-trainer in februari al werd aangekondigd voor het seizoen 2021/22.

Het is sinds vorige week onrustig bij NAC. Behalve Steijn stapte ook technisch directeur Ton Lokhoff op. Er werden zelfs 'gepaste acties' aangekondigd door de achterban van NAC, mocht Steijn niet voor zaterdag 19 juni om 23.59 uur vertrokken zijn uit Breda. Donderdag meldde de politie Zeeland-West-Brabant dat er vanuit NAC geen aangifte is gedaan van bedreigingen richting trainer, bestuursleden of andere mensen binnen de club. "Aangezien het om anonieme berichten gaat die niet te herleiden zijn naar individuele personen", stelt NAC. Volgens de politie is niet gebleken dat er een strafbaar feit is begaan en dus wordt er geen verder onderzoek ingesteld. NAC meldt dat zaterdag tot honderd supporters welkom zijn tijdens de training, maar na zaterdag blijven de trainingen tot nader order besloten.

Meer nieuws

'Overmars kan binnen een jaar grote winst maken op man van 14 goals'
0
Harde quotes van oud-speler over Van Gaal: 'Liep op menselijk vlak ver achter'
2
Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
18
Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
11
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
6
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
22

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties