Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

NAC slaat in blessuretijd tóch nog toe en wint 'zespuntenwedstrijd'

Laatste update:

NAC toonde aanvallende intenties voor eigen publiek, maar had vooral pech. Mats Seuntjens dwong Mickey van der Hart tot een redding en schoot later krachteloos op doel, terwijl Pol van Boekel tot tweemaal toe appèl voor hands wegwuifde nadat schoten van Dirk Marcellis en Tighadouini met de hand werden aangeraakt. Aan de overkant doken Mawouna Amevor en Alex Schalk gevaarlijk op en probeerde specialist Jop van der Linden het met een vrije schop, maar ook zij scoorden allemaal niet.

Na rust was de eerste goede kans voor Demy de Zeeuw. De ervaren middenvelder scoorde bij zijn debuut nog twee keer tegen ADO Den Haag, maar wist nadien ook niet meer het verschil te maken. Zaterdag zat het hem ook niet mee. Zijn eerste mogelijkheid werd naast getikt door Van der Hart en ook poging twee eindigde zonder succes. Go Ahead kreeg een opgelegde kans via Schalk, maar de Bomber van Breda schoot van dichtbij op Jelle ten Rouwelaar. Hij raakte daarbij ook geblesseerd en moest de strijd zo staken. Met Jeffrey Rijsdijk op zijn plek voor het restant probeerde Kowet de punten naar zich toe te trekken.

Marnix Kolder viel op met zijn enthousiasme, maar een schot miste kracht en later schoot hij in de handen van Ten Rouwelaar. Een derde mogelijkheid, dit keer met het hoofd uit een hoekschop, werd nog van de NAC-lijn weggehaald. Wesley Verhoek, van wie de voorzetten in de meeste gevallen kwamen, was eveneens niet succesvol toen hij het zelf probeerde. In blessuretijd viel de goal toch nog, maar aan de overkant. Tighadouini maakte later dan laat de 1-0 met een schot in de korte hoek. NAC loopt nu weg bij FC Dordrecht en staat op 22 punten, net zo veel als Heracles Almelo. Go Ahead heeft er 23 en ADO Den Haag 28.

-
Blijft NAC Breda er dit seizoen in?

Meer nieuws

Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
12
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
16
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Paris Saint-Germain wederom kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties