Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

NAC stelt na verloren duel met FC Emmen opvolger Peter Hyballa aan

Laatste update:

Van Gastel was eerder acht jaar lang assistent-trainer bij Feyenoord, in de periode tussen 2011 en 2019. Daarna vertrok de geboren Bredanaar naar China, waar hij assistent-trainer en hoofdtrainer was bij Guangzhou R&F. "We zijn blij met de komst van Jean-Paul, omdat in de gesprekken met hem is komen vast te staan, dat hij voor ons de juiste man op de juiste plaats is'', licht technisch directeur Peter Maas de keuze voor Van Gastel toe.

"We zijn hiermee niet over één nacht ijs gegaan. Er is door beide partijen goed nagedacht over deze beslissing. En die beslissing voelt goed", vervolgt Maas. "Jean-Paul heeft bewezen zijn vak uitstekend te beheersen en is een man van de streek, van de stad zelfs. Het deed ons overigens goed te merken, hoe veel geschikte oefenmeesters interesse hadden in de vacature bij NAC. Wij hebben de overtuiging dat we de beste eruit gepikt hebben", besluit Maas. Van Gastel moet proberen om NAC uit het slop te trekken. Na de eerste zeven wedstrijden staat de ploeg op een zeer teleurstellende vijftiende plaats.

Het verloor de laatste drie wedstrijden van achtereenvolgend Roda JC Kerkrade (1-3), VVV Venlo (3-1) en FC Emmen (1-3). De laatste driepunter dateert uit de met 1-4 gewonnen wedstrijd tegen Willem II, toen nog onder leiding van Hyballa. De Duitser werd echter ontslagen op grond van andere dan sportieve redenen. "Vanuit mensen op de werkvloer werd de situatie regelmatig als 'onveilig' gevoeld", verklaarde NAC toentertijd zijn ontslag. Hyballa werd als 'maniakaal' omschreven door Voetbal International. Zo zou hij een deel van zijn spelersgroep 'spekkies' hebben genoemd.

Meer nieuws

Parool ontdekt 'mysterie' bij Ajax: Louis van Gaal is géén lid
15
Perez is dodelijk: 'Hij is heel blij met zichzelf, maar zit op de bank'
24
Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
50
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
14
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties