Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

NAC vangt 42.000 euro voor vertrek talenten naar Feyenoord en Vitesse

Laatste update:

De twee talenten hebben zich in de kijker gespeeld bij de nationale jeugdploegen en hopen over een paar jaar door te breken via Feyenoord en Vitesse. "We merken dat onze spelers steeds gewilder worden en andere clubs op het vinkentouw zitten om onze spelers over te nemen", aldus Gillissen op de clubwebsite. "Dat spelers in dat proces een andere keuze maken is voor ons natuurlijk jammer, maar binnen de huidige regelingen helaas niet uit te sluiten."

NAC ontvangt voor beide spelers een opleidingsvergoeding van totaal 42.000 euro. "Toch ben ik ervan overtuigd dat we met ons opleidingsprogramma niet onder doen voor de andere clubs en dat de ingeslagen weg er uiteindelijk voor gaat zorgen dat we in de toekomst voldoende regionale talenten kunnen afleveren aan ons eerste elftal. Dat we als opleiding op de goede weg zitten wordt immers wel duidelijk door alle belangstelling voor vele van onze spelers."

Meer nieuws

Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
0
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
9
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
10
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
11

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties