Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

NAC verliest talent aan Manchester United: 'Zeven scouts hebben hem bekeken'

Laatste update:

"Björn is vandaag begonnen bij Manchester United en start bij het Onder-18-team", zo laat Engelaar weten. "Vanaf september, oktober zijn ze hem intensief gaan volgen. In totaal zeven scouts hebben Björn aan het werk gezien, ook de hoofdscout van Manchester United. Het is een goed doordachte stap, hij is lang gevolgd door Manchester United dat echt een plan met hem heeft."

Hardley had ook voor een stap naar een Nederlandse club kunnen kiezen, maar gaat bewust voor een avontuur bij de Engelse grootmacht: "Er was genoeg interesse. Bij United is er heel veel vertrouwen in hem, zijn komst is breed bedragen. Vanaf september is hij wekelijks aan het werk gezien. Als het goed gaat, kan hij op termijn ook met de Onder-23 gaan trainen."

Hardley speelde voor amateurclubs Advendo en DIA, alvorens hij in 2014 op elfjarige leeftijd in de jeugdopleiding van NAC terechtkwam. De geboren Bredanaar is na Tommy van Butselaar, die onlangs naar FC Utrecht vertrok, het tweede talent van NAC Onder-17 dat binnen korte tijd de club verlaat. Eerder dit jaar raakte de degradant ook de jonge verdedigers Sabir Agougil en Daan Reeuwijk kwijt aan Ajax.

Een goede stap voor Björn Hardley?

Meer nieuws

John van den Brom toont clubliefde en keert definitief terug bij Vitesse
1
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
5
Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden
14
Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
11
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
29
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
99

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties