Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

NAC wacht in spanning op FC Twente-nieuws: 'Dat kan officieel niet'

Laatste update:

Justin Goetzee, directeur van NAC, laat aan BN De Stem weten dat hij de kans niet reëel acht dat FC Twente echt wordt teruggezet naar de Jupiler League. Gebeurt dat, dan handhaaft Willem II zich als nummer zestien automatisch in de Eredivisie en dus zijn de play-offs waaraan de Tricolores deelneemt een wassen neus. Goetzee zegt dat dat pure competitievervalsing zou zijn.

"Wij worden als club redelijk goed op de hoogte gehouden over het dossier van Twente", aldus Goetzee aan de regionale krant. "En ik kan me niet voorstellen dat, één dag voor de finale van de nacompetitie, bekend wordt gemaakt dat Twente wordt teruggezet. Reglementair technisch is dat niet mogelijk. Dat kan officieel niet. Het is niet conform de reglementen", zegt de NAC-directeur.

Hij geeft aan dat hij vermoedt dat er aanpassingen worden gemaakt voor 'eventuele calamiteiten' richting de toekomst. "Het zou vreemd zijn om nu met deze uitspraak te komen", sluit hij af. TC Tubantia schreef na navraag bij de KNVB al dat PSV sowieso landskampioen blijft, maar wat er in de kelder van de Eredivisie precies gebeurt is ongewis.

-
Denk jij dat Willem II 'gewoon' in de Eredivisie blijft?

Meer nieuws

Hevige speculaties bij RTV Oost: 'Gevoel zegt dat hij vertrekt bij FC Twente'
1
'Inter Miami treedt in onderhandeling en wil 'Lionel Messi-bolwerk' uitbreiden'
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
4
Live meepraten in de Europa League: Olympique Marseille - Atalanta
1
Live meepraten in de Europa League: AS Roma - Bayer Leverkusen
2
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
21

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties