Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

NAC was PEC te slim af: 'Ik had er meteen een goed gevoel bij'

Laatste update:

"NAC was simpelweg concreter en ik had er meteen een goed gevoel bij", verklaart Pedro via de officiële kanalen van NAC zijn keuze voor de Bredase club. "Daarnaast is het vertrouwen dat Maaskant in mij heeft erg belangrijk voor me." Dat betekent dat de verdediger komend seizoen niet in de Eredivisie actief is. "Nee, dat is wel jammer want ik heb het gevoel dat ik het niveau van de Eredivisie aankan."

"Ik heb een goed seizoen gedraaid bij FC Emmen, maar nu is het doel om met NAC terug te keren naar de Eredivisie. Het zou mooi zijn als we dit binnen een seizoen kunnen bewerkstelligen." Pedro is duidelijk over zijn ambities. "Ik heb nu voor twee jaar hier getekend en veel verder kijk ik nog niet. Mijn ambitie dit seizoen is heel simpel: ik wil met NAC terugkeren naar de Eredivisie."

Een goede speler voor NAC Breda

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Tottenham Hotspur - Manchester City
1
Ratcliffe zegt Fernandes om welke speler hij Manchester United heen wil bouwen
7
Özil doet harde toezegging als Tottenham niet verliest van Manchester City
18
'Lewandowski wint Ballon d'Or mogelijk alsnog door onderzoek naar winst Messi'
35
Nieuwe details over bizarre rel bij NAC: 'Van Hooijdonk wast handen in onschuld'
14
Real Madrid zet deur naar uitgang wagenwijd open voor Modric, die niet wil gaan
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties