Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

NAC zit niet stil en wil nieuwe seizoen in met vleugelverdedigers van Ajax

Laatste update:

NAC wil de selectie blijkbaar een heel nieuw gezicht geven, want Voetbal International weet dat ook Bas Kuipers in beeld is. De linksback beschikt over een aflopend contract bij Ajax en speelt dit seizoen op huurbasis voor Excelsior. Die club heeft al aangegeven dat het graag langer met Kuipers door wil gaan, maar de vleugelverdediger wil zijn opties open houden.

Ruben Ligeon is sinds januari de rechtsback bij NAC en de laagvlieger hoopt hem komend seizoen opnieuw te kunnen huren van Ajax. Dirk Marcellis, Henrico Drost en Demy de Zeeuw kunnen bij lijfsbehoud een nieuwe aanbieding tegemoet zien, al heeft laatstgenoemde al aangegeven dat hij liever naar het buitenland zou willen verkassen.

NAC houdt rekening met een vertrek van Adnane Tighadouini, die de laatste maanden de meest opvallende speler is bij de club. De vleugelaanvaller wil het liefst naar een topclub in Nederland.

Bas Kuipers zou een aanwinst zijn voor NAC Breda

Meer nieuws

Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
6
Liveblog huldiging PSV: Guus Meeuwis brengt speciaal kampioensnummer ten gehore
18
De Telegraaf verwacht snelle deal voor Ajax: 'Zijn salaris vormt geen obstakel'
14
Feyenoord haalt ook tweede zoon van oud-Oranje-international naar Varkenoord
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties