Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax moet grote naam doorstrepen in zoektocht naar nieuwe algemeen directeur

Laatste update:

Van Overdijk verruilde in 2018 de Brabanthallen voor het Circuit van Zandvoort. Hij werkte bijna tien jaar bij Libéma en was daar onder meer verantwoordelijk voor grote muziekevenementen zoals 'A State of Trance' met Armin van Buuren en de bekende Foute Party van Q-music.

Tijdens zijn tijd bij Libéma zat Van Overdijk ook in de directie van de Beekse Bergen en Sportiom. Een van de wensen van Van Overdijk was om de Formule 1 Grand Prix weer naar Nederland te halen, wat hem uiteindelijk is gelukt.

Van Overdijk was ook bij AZ in beeld om de vertrekkende Robert Eenhoorn op te volgen, maar die vacature is ingevuld door Merijn Zeeman, de huidige technisch directeur van wielerploeg Visma-Lease a Bike.

Naast Van Overdijk zijn onder anderen ook zakenpartner Menno de Jong en Bernhard van Oranje eigenaren van Circuit Zandvoort. De interesse uit de voetballerij brachten de onderhandelingen in een stroomversnelling.

"Ik ben niet de persoon om alleen op de winkel te passen", laat Van Overdijk weten. "Voor mij zijn de waardering, het feit dat ik nu ook mede-eigenaar ben en de ambities nieuwe prikkels. We hebben een prachtige reis achter de rug, maar er ligt er nu ook weer een mooie reis voor ons."

Bernhard van Oranje is blij dat Van Overdijk aanblijft voor het circuit. "Aan de ene kant voelden we ons als aandeelhouders gevleid door de berichtgeving, maar anderzijds was het ook een wake-up call. Dat heeft mooie gesprekken opgeleverd."

"Daarin werd één ding al snel duidelijk: we hebben nog torenhoge ambities met elkaar en belangrijker, we willen dit met elkaar blijven doen. Vandaar dat het ons trots maakt Robert als mede-eigenaar aan boord te hebben kunnen halen. Op naar een volgend mooi hoofdstuk."

Meer nieuws

Clubtopscorer uit de Eredivisie vertrekt voor 'niet te weigeren bod' naar Azië
2
Robin van Persie verlaat Feyenoord en is hoofdtrainer van sc Heerenveen
29
Duo dat goed is voor 299 Liverpool-wedstrijden neemt net als Klopp afscheid
8
Ronald Koeman negeert smaakmaker: 'Moet eerst een jaartje Eredivisie spelen'
44
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Quincy Promes onder voorwaarden vrijgelaten in Dubai
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties