Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nachtelijke vergadering zorgt nog niet voor climax in transfersoap Falcao

Laatste update:

Falcao heeft zondag en maandag twee opties, zo claimt Palmeri: een overgang op huurbasis naar Real Madrid, dat de spits vervolgens definitief moet overnemen, of een definitieve overgang naar Manchester City. De topclub uit Spanje zou twintig miljoen euro moeten betalen om de rest van de voetbaljaargang over Falcao te beschikken en vervolgens voor 30 juni 2015 tot koop moeten overgaan. AS Monaco zou volgens Palmeri al spijt hebben van het akkoord met Real Madrid over een eventuele verhuur van Falcao, die zelf overigens een voorkeur heeft voor een terugkeer naar Spanje. De 28-jarige Colombiaan speelde eerder voor stadsgenoot Atlético Madrid.

Hoewel de overgang van Falcao naar Real Madrid al enkele dagen geleden in kannen en kruiken leek te zijn, koos topzaakwaarnemer Jorge Mendes ervoor om andere clubs te polsen. Arsenal en Juventus vielen al snel af, omdat beide clubs alleen een huurovereenkomst zonder optie tot koop prevaleerden. Manchester City verzocht Mendes om 24 uur bedenktijd, om vervolgens met een serieus voorstel te komen: een transfersom van veertig miljoen euro. Met beide voorstellen in zijn achterhoofd bekeek Falcao zaterdag vanaf de tribune hoe AS Monaco in eigen huis punten verspeelde tegen Lille (1-1).

Palmeri claimt dat Falcao en Mendes in de nacht van zaterdag op zondag urenlang over Real Madrid en Manchester City hebben gesproken, maar dat heeft nog niet tot een beslissing geleid. Het lijkt er dus op een van de meest merkwaardige transfersoaps ooit pas zondag of maandag zal worden afgesloten. De kans lijkt hoe dan ook klein dat Falcao na maandag nog in Monaco onder contract zal staan.

... is de meest geschikte club voor Radamel Falcao

Meer nieuws

Vinícius spreekt na magische CL-avond bewondering uit voor collega-aanvaller
0
'Eerste aankoop van Arne Slot bij Liverpool moet zestig miljoen euro kosten'
5
Ajax moet grote naam doorstrepen in zoektocht naar nieuwe algemeen directeur
4
Erik ten Hag deelt nieuwe sneer uit: 'Jullie maken er maar krantenkoppen over'
22
Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
57
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties