Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Nachtmerrie Özil bij Arsenal voorbij na tekenen van miljoenencontract'

Laatste update:

DC United leek eerst nog de nieuwe werkgever te worden van de 32-jarige middenvelder, die bij Arsenal op een zijspoor was beland onder manager Mikel Arteta. Özil zou bij de club uit de Major League Soccer de kans krijgen om naast zijn loopbaan als speler te werken aan zijn zakenimperium. Het lijkt er nu echter op dat hij kiest voor een vervolg in de Turkse Süper Lig. Özil voedde zelf de geruchten door dinsdagavond een foto van de skyline van Istanbul te posten op Twitter met de tekst: 'Deze stad...', gevolgd door een vlaggetje van Turkije.

Özil beschikt volgens DHA reeds over een luxueuze villa net buiten Instanbul, een riant onderkomen dat plaats biedt aan onder meer een krachthonk en een tennisbaan. De villa is echter nog niet helemaal gereed, waardoor de beoogde aanwinst van Fenerbahçe voorlopig op een ander adres verblijft. Naast een jaarsalaris van ongeveer vijf miljoen euro ontvangt Özil een tekenbonus van naar verluidt 2,5 miljoen euro. Volgens verschillend Turkse media is de routinier samen met Radamel Falcao (Galatasaray) de best betaalde speler in de Süper Lig.

De voormalig international van Duitsland kwam vorig jaar maart voor het laatst in actie voor Arsenal, dat de middenvelder dit seizoen niet inschreef voor de Premier League en Europa League. De geruchten over een voortijdig vertrek uit Noord-Londen deden al enige tijd de ronde. Özil veroverde met Arsenal onder meer viermaal de FA Cup en kwam in bijna acht jaar tijd tot 254 wedstrijden (44 doelpunten en 77 assists).

Verstandige keuze van Mesut Özil?

Meer nieuws

'Potter houdt vast aan speerpunten, waardoor deal met Ajax mogelijk klapt'
4
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
5
Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
8
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
9

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties