Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nachtrust van Ajax-spelers verstoord in aanloop naar uitduel met Bodø/Glimt

Laatste update:

Volgens Voetbal Ultras begon de vuurwerkshow in het holst van de nacht, rond 02:30 uur. Op de video is te zien hoe de supporters van Bodø er alles aan hebben gedaan om de nachtrust van de Ajax-spelers te verstoren. Hoe lang de vuurwerkshow heeft geduurd, is vooralsnog onbekend.

In de heenwedstrijd was Bodø de bovenliggende partij in de Johan Cruijff ArenA. De Noorse landskampioen kwam zelfs met 0-2 voor dankzij twee doelpunten van Albert Grønbæk. Na een rode kaart voor Bodø-verdediger Odin Luras Bjørtuft wist Ajax terug te komen tot 2-2. Branco van den Boomen (penalty) en Steven Berghuis waren verantwoordelijk voor de Amsterdamse treffers.

Zodoende beginnen beide teams donderdag in het Aspmyrastadion weer op nul. Trainer John van 't Schip kan in Bodø nog geen beroep doen op aanvoerder Steven Bergwijn (spierblessure), Gastón Ávila (knieblessure), Mika Godts (heupblessure) en Amourrichio van Axel Dongen (onbekende blessure).

Berghuis is wel weer beschikbaar voor Ajax. De ervaren linkspoot moest het competitieduel met NEC (2-2) van afgelopen zondag nog laten schieten. Van 't Schip is dan ook blij met de terugkeer van zijn sterkhouder. "Steven is een belangrijke speler voor ons, ook de aanvoerder. Hij heeft goed kunnen trainen de afgelopen dagen, zondag redde hij net niet."

"Het is een groot verschil als je met Berghuis of Bergwijn kan spelen. Het zijn twee belangrijke en ervaren spelers in de voorhoede. Tegen NEC had je twee jongens daar staan, die het of nog niet gewend waren of heel jong zijn."

Het meespelen van Jordan Henderson is nog wel twijfelachtig. "Een aantal spelers moeten we nog even bekijken op de training vanavond (woensdagavond, red.). Onder anderen Henderson, die afgelopen zondag ook al last had." Van den Boomen kan volgens Van 't Schip eventueel wel starten.

Meer nieuws

Amateur van Hercules maakt absolute droomtransfer naar Borussia Dortmund
4
De EK-selectie van Frankrijk: dit zijn de spelers die donderdag kans maken
19
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Daley Blind bekroont superseizoen met nieuw contract bij Girona
28
De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
30
Kieft: 'Een nare kutclub! Zo iemand moet je eren na alles wat hij heeft gedaan'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties