Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Naci Ünüvar: 'Sinds Ronaldo weg is bij Real Madrid, kijk ik anders naar voetbal'

Laatste update:

"Mijn vader houdt me stevig met beide voeten op de grond", verzekert Ünüvar vrijdag in gesprek met de NOS. Vooral na de sublieme wedstrijd van de tiener, die voor Nederland Onder-18 uitkomt, tegen Barcelona Onder-19, in het kader van de opening van het Estadi Johan Cruyff. "Ik besefte een dag later pas dat zoveel mensen het over me hadden. Het ging ook viraal op social media, mijn doelpunten gingen echt overal rond.

Meer: Portugal neemt Francisco Conceição mee naar het EK in Duitsland

"Toen besefte ik wel: dit is niet zomaar iets." Lionel Messi zat op de tribune, maar Ünüvar spiegelt zichzelf liever aan Cristiano Ronaldo. "Toen ik klein was keek ik al naar Ronaldo, hij is echt een voorbeeld. Hoe hij voor zijn sport leeft, hij geeft altijd honderd procent. Daar kijk ik wel echt naar op", erkent de spelmaker. "Nu ik ouder word kijk ik anders naar Ronaldo. Vroeger keek ik alleen naar zijn skills en zijn goals, nu kijk ik ook naar wat hij er allemaal voor doet en er allemaal voor laat."

"Hoe ouder je wordt, hoe meer je zo naar iemand gaat kijken." Hij steekt nu extra tijd in 'wat breder worden' en wil nog steeds op zijn zeventiende in Ajax 1 debuteren. "Ik was veertien en speelde in de Onder-17 toen ik dacht: ik wil op mijn zeventiende debuteren. Daar sta ik nog steeds achter. Op mijn vijftiende speelde ik in de Onder-19 en was ik me er bewust van: het kan wel snel gaan."

Hoewel Ünüvar nog niet eens aan het begin van een professionale loopbaan staat, hoeft het wat hem betreft niet meer per se bij Real Madrid te eindigen. "Ik ben echt Ronaldo-fan, dus bij welke club Ronaldo speelde, daar was ik voor. Nu heb ik niet echt een favoriete club. Sinds Ronaldo weg is bij Real Madrid, kijk ik heel anders naar voetbal. Nu kijk ik meer naar Barcelona, Manchester City; naar mooi voetbal. Hoe Barcelona en City spelen, daar zie ik mezelf wel in spelen."

Meer nieuws

Woede en onmacht overheerst: 'Twintig jaar en nu al klaar'
0
Complete leegloop dreigt voor Vitesse: al deze spelers willen weg
11
FC Barcelona laat Xavi in persoonlijk gesprek weten dat hij moet vertrekken
63
Strootman heeft contact met Eredivisie-club om eventuele transfer te bespreken
7
Luxeprobleem voor Ronald Koeman bij Oranje? 'Deze jongen is zó veelzijdig'
33
Grote wens waar Noa Lang 50.000 euro voor overhad bij PSV komt eindelijk uit
51

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties