Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nagelbijten voor Kluivert en Anita: 'Ik vrees dat het weinig kans maakt'

Laatste update:

Anita speelde in 2010 drie interlands voor het Nederlands elftal; twee oefeninterlands tegen Mexico en Oekraïne en een EK-kwalificatieduel met Finland. Hij acht de kans klein dat hij meer caps voor Oranje zal verzamelen en zou daarom graag switchen naar de nationale ploeg van Curaçao. Die ene kwalificatiewedstrijd maakt het geheel echter tot een lastig verhaal, weet men ook in Zeist. Perschef Bas Ticheler van de KNVB laat aan Metro weten dat men best begrip heeft voor Kluivert en Anita.

"En als er een verzoek komt om een rol te spelen, willen we uiteraard kijken naar de mogelijkheden. Maar ik vrees dat het weinig kans maakt. De FIFA-regels zijn erg duidelijk en strikt, en voor zover mij bekend wijkt de FIFA daar niet van af", geeft Ticheler meteen aan. Als het met Anita niet lukt, hoopt Kluivert alsnog dat een paar anderen erbij kunnen zijn: Leandro Bacuna, Eloy Room, Roly Bonevacia en Elson Hooi. Zij ontbraken om diverse redenen in het tweeluik met Montserrat.

-
Denk jij dat de FIFA een uitzondering wil maken?

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
6
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
4
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
25
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
78

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties