Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nagelsmann kan in openingsduel Duitsland niet beschikken over middenvelder; EK op de tocht

Laatste update:

Tz-journalisten Mano Bonke en Philipp Kessler meldden maandag al dat Pavlovic overweegt om zijn amandelen te laten verwijderen, om eindelijk verlost te zijn van de problemen die hij ermee heeft gehad de afgelopen jaren.

"Misschien moet ik ze verwijderen, omdat ik nu twee of drie keer een amandelontsteking heb gehad en het brengt me iedere keer fysiek achteruit", vertelde Pavlovic. "Het is erg vervelend."

"De operatie kan niet tijdens het seizoen gebeuren, want dan ben ik helemaal out. Ik zal er waarschijnlijk mijn vakantie voor moeten opofferen. Dat is nu belangrijker. Ik wil niet opnieuw ziek worden en twee of drie weken out zijn."

De Duitse voetbalbond gaf dinsdag aan dat Pavlovic de training moest missen wegens 'een infectie', die de twintigjarige middenvelder van Bayern dus in ieder geval de openingswedstrijd van Duitsland op het EK kost.

Florian Plettenberg van Sky Sport schrijft dinsdagmiddag dat Pavlovic na de wedstrijd tegen de Schotten weer hoopt aan te sluiten. Het is echter allerminst zeker dat dat gaat gebeuren, daar zijn rentree bij de spelersgroep afhangt van zijn herstel.

Ook is het mogelijk dat Nagelsmann ervoor kiest om Pavlovic helemaal buiten zijn selectie te houden. Een beslissing daarover is nog niet genomen. De situatie van Pavlovic wordt de komende dagen stevig in de gaten gehouden, voordat er een besluit volgt over het lot van de enkelvoudig international.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

'Memphis is niet mijn spits bij Oranje, ik zou het weer met Brobbey proberen'
18
Ongemakkelijkheid spat er vanaf: Duitse tv studio gaat los op Snollebollekes
0
Pak 3x je inzet als Bart Verbruggen de 0 houdt bij Nederland-Oostenrijk!
0
'Als Weghorst de winnende maakt in de EK-finale kan ik niet helemaal blij zijn'
44
Real Madrid neemt afscheid van icoon die maar liefst 26 prijzen veroverde
18
Oranje kan beter eerste worden: 'Anders gek getikt door Duitsland en Spanje'
42

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties