Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nainggolan geeft Overmars schone lei: 'Dat interesseert me geen zak'

Laatste update:

De aanstelling van Overmars, die als directeur voetbalzaken bij Ajax vertrok vanwege grensoverschrijdend gedrag bij meerdere vrouwen, werd met verbijstering ontvangen in België. Zo sprak de nationale voetbalbond (KBVB) zich er openlijk tegen uit en verbraken meerdere sponsoren de banden met Antwerp. Het laat Nainggolan koud. "Wat er allemaal in de kranten geschreven wordt, interesseert mij gene zak. Hij behandelt mij met maximaal respect. Dat is het belangrijkste voor mij. "

De dertigvoudig international ziet dat Overmars nog zoekende is in België. "Hij is alles nog aan het verkennen. Maar hij praat weleens met de spelers." In een gesprek met Nainggolan zelf kwam er zo een parallel aan het lichtt tussen Overmars en de middenvelder: Nainggolan keerde begin dit seizoen terug naar zijn thuisstad na jaren in de Serie A. "Dat zei hij ook tegen mij: Ik heb dat ook gehad toen ik van Barcelona terug naar Nederland ging. Hij begrijpt mij."

Overmars ligt naast zijn incidenten bij Ajax ook onder het vuur vanwege zijn aandeel in de omstreden cryptocoin Xpose Protocol. De voormalig linksbuiten van onder meer Ajax, Arsenal en Barcelona raakte medio 2021 als 'adviseur' verbonden aan de inmiddels totaal ingestorte virtuele munt. Veel jongeren raakten dat jaar duizenden en soms zelfs tienduizenden euro's kwijt, volgens sommige kenners uit die wereld een vooropgezette megazwendel. Op 28 mei 2021 - slechts drie dagen na het instappen van Overmars - barstte de bom. Deze nam eind 2021 afscheid als adviseur en zei daarbij alleen dat hij zich 'beter had moeten verdiepen'.

Meer nieuws

'Toen ik in de basiself kwam moest Memphis Depay vanaf de rechterflank spelen'
5
Suriname pakt belangrijke punten; zeer opvallende haarband bij de tegenstander
9
Spanje laat Noord-Ierland mede dankzij uitblinkers Pedri en Yamal kansloos
11
Jack van Gelder raakt emotioneel van bezoek van Oranje-selectie aan tv-studio
51
Suriname wordt penalty onthouden: arbiter fluit niet voor overduidelijke aanslag
6
België wint van Luxemburg maar houdt adem in na volgende blessuregeval
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties