Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nainggolan haalt hard uit met uitspraken na Romeinse derby: 'Hij is een idioot'

Laatste update:

De Derby della Capitale werd afgelopen weekend nipt met 1-0 gewonnen door AS Roma. Het enige doelpunt werd vlak voor rust gemaakt door centrumverdediger Gianluca Mancini. Vooral na afloop van de wedstrijd sloeg de vlam in de pan.

Daarbij liepen de emoties bij met name Guendouzi hoog op. De Fransman greep Paulo Dybala vast bij de keel en haalde bovendien uit richting Leandro Paredes. Dybala had Guendouzi daarvoor al geprovoceerd door zijn scheenbeschermer aan hem te tonen, waarop de Argentijnse WK-winst te zien was. Guendouzi was met Frankrijk verliezend finalist in Saudi-Arabië.

Nainggolan verscheen afgelopen week in de Controcalcio-stream, die op YouTube en Twitch te bekijken is. Daarbij hield de voormalig middenvelder van AS Roma zich niet in richting Guendouzi.

"Guendouzi is nergens goed voor. Hij weet alleen hoe hij moet rennen. Hij is een idioot", aldus de dertigvoudig Belgisch international. "Lazio gaf Sergej Milinkovic-Savic weg en verving hem door Guendouzi... Wat is het nut van hem? Hij is geen kwaliteitsspeler en hij zou niet eens in een team van het kaliber van Lazio mogen spelen."

"Ik had Alfred Duncan van Fiorentina genomen in plaats van hem. Guendouzi is geen sterke speler, hij is middelmatig. Ik kan minstens twaalf andere spelers opnoemen die beter zijn dan hij in de Serie A. Hij heeft geen kwaliteiten, hij weet alleen hoe hij het spel moet vertragen", aldus Nainggolan tijdens de stream.

Nainggolan (35) is sinds november actief in de Indonesische Liga 1, bij Bhayangkara Presisi, dat op de voorlaatste plaats staat. Tot dusver kwam hij tot acht wedstrijden voor de club, waarin hij één keer scoorde. Tussen 2014 en 2018 speelde hij 203 wedstrijden in het shirt van Roma.

Meer nieuws

Tuchel wijst één zondebok aan na Bayern - Real: 'Hij was veel te hebzuchtig'
6
John van den Brom toont clubliefde en keert definitief terug bij Vitesse
9
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
11
Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden
15
Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
17
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties