Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nainggolan: 'Het had anders kunnen lopen, maar ik wil er niets over kwijt'

Laatste update:

"Ik wil daar niet te veel over zeggen, ik wil naar de toekomst kijken. Het had anders af kunnen lopen, maar ik wil er verder niets over kwijt. Ik heb iedereen opgebeld tijdens de onderhandelingen en het is erg belangrijk dat men mij nog steeds vertrouwt. Ik hoop dat ik Inter op het veld terug kan betalen", liet hij optekenen. Nainggolan heeft zin het nieuwe hoofdstuk: "Ik ben blij dat ik hier ben en ik kan niet wachten om aan dit avontuur te beginnen."

Radja Nainggolan is gepresenteerd bij Internazionale! Hij gaat spelen met rugnummer 14, aangezien zijn gebruikelijke rugnummer 4 niet meer wordt gebruikt als eerbetoon aan Javier Zanetti. #internazionale #inter #milano #radjanainggolan #radja

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

"Inter wilde mij heel graag hebben. Ik hoop dat ik hier iets kan winnen, ook om persoonlijke redenen aangezien dat mij tot nu toe nog niet is gelukt. Ik kom hier een trainer (Luciano Spalletti, red.) tegen met wie ik eerder fijn heb samengewerkt. We kunnen voor die resultaten zorgen en het is mogelijk om zo snel mogelijk is te winnen. Of Spalletti mij heeft overtuigd? Dat was niet de enige reden, maar het is zeker goed om hem weer te zien. Ik ben al bekend met zijn werkwijze. De trainer zal beslissen wat ik op tactisch gebied bij zal dragen, hij is slim genoeg om dat te bedenken."

Nainggolan gaat volgend seizoen van een samenwerking met Edin Dzeko naar een samenwerking met Mauro Icardi. De middenvelder verwacht niet dat dit voor problemen zal zorgen: "Wat mij betreft zijn het twee geweldige spitsen, met verschillende kwaliteiten. Bij Icardi draait het meer om het scoren, terwijl Dzeko anders speelt en meer werkt voor het elftal. Ik kon het goed vinden met Edin en ik hoop dat het met Mauro hetzelfde zal zijn. Ik heb hem al gesproken, ik heb hem verteld dat ik er zin in heb en hij zei hetzelfde."

Denk jij dat Radja Nainggolan de juiste keuze heeft gemaakt?

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
0
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
32
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
30
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
14
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties