Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nainggolan komt niet terug op besluit: 'De excuses waren zielig'

Laatste update:

"Ik kom nooit meer terug. Ik heb gezegd dat ik zou stoppen als ik niet werd geselecteerd voor het WK en ik ben een man van mijn woord. Ik speel met veel liefde voor Internazionale, maar ik heb ook een ander leven buiten de voetballerij", vertelt de dertigjarige Naiggolan aan ESPN. "Als er morgen een nieuwe bondscoach komt en hij 'kom op' zegt, is het nog steeds 'nee'. Als ik iets besloten heb, blijf ik daar namelijk bij."

"Ik heb niet gezegd dat ik niet geïnteresseerd ben zolang deze bondscoach er zit. Als ik zeg dat het voorbij is, is het voorbij, ik heb er goed over nagedacht. Iedere keer als er nu een interlandperiode is, heb ik vier of vijf dagen vrij en daar ben ik blij mee, omdat ik me dan kan concentreren op Inter en andere dingen", vervolgt Nainggolan zijn verhaal. De middenvelder was in 2016 onder Marc Wilmots nog een vaste waarde op het EK en zijn afwezigheid op het WK kwam dan ook als een enorme tegenvaller: "Ik was enorm, enorm teleurgesteld. Ik zie het ook anders: er zijn spelers opgeroepen voor België die niet speelden bij hun clubs."

"Ik speelde dat seizoen vijftig wedstrijden en werd alsnog niet geselecteerd. Ik heb ook nooit geëist dat ik zou spelen, ik verdiende het alleen om erbij te zitten in plaats van sommige andere spelers. Daarna kwamen de excuses, maar die waren allemaal zielig. Hoe kon het dat ik vijftig wedstrijden kon spelen voor AS Roma terwijl ik kritiek kreeg op mijn levensstijl? Ik vind het verkeerd als mensen iets zeggen zonder eerst met mij te praten. Je moet dat soort dingen in mijn gezicht zeggen, zodat we erover kunnen praten en elkaar de hand kunnen schudden. Als je me dan niet meer oproept, heb ik er meer respect voor dan wanneer je dat niet doet."

Vind jij dat Radja Nainggolan geselecteerd had moeten worden voor het WK?

Meer nieuws

De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
46
Footy Headlines lekt na thuistenue ook uitshirt Feyenoord voor komend seizoen
12
Feyenoord ontvangt gigantisch bedrag van Liverpool voor Arne Slot
88
Oosting zet deur voor toptarget Twente wagenwijd open: 'Als zo'n speler...'
25
'Ajax bracht bezoek aan talentvolle trainer; ook Europese topclubs met interesse
16
Driessen: 'Hij is de eerste speler die Slot er bij Liverpool direct uitknikkert'
36

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties