Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nantes bevriest rugnummer 9 voor eeuwig na overlijden Sala

Laatste update:

Sala speelde sinds medio 2015 voor Nantes. Hij werd in januari voor zeventien miljoen euro overgenomen door Cardiff City. De aanvaller was, voordat hij zich aan zou sluiten bij zijn nieuwe werkgever, teruggekeerd naar Frankrijk om afscheid te nemen van zijn voormalig ploeggenoten. Op de terugweg naar Engeland sloeg het noodlot toe en verdween het privévliegtuig boven Het Kanaal van de radar. Later werden de wrakstukken gevonden. Het lichaam van piloot David Ibbotson is nog niet aangetroffen.

De Franse voetbalwereld staat in de komende speelronde uitgebreid stil bij het overlijden van Sala. In zowel de Ligue 1 als de Ligue 2 worden alle wedstrijden voorafgegaan door een minuut applaus. De eerste wedstrijden worden vrijdagavond al afgewerkt: in de Ligue 1 speelt Dijon thuis tegen Olympique Marseille en op het tweede niveau staan acht wedstrijden op het programma. Nantes speelt zondag thuis tegen Nîmes Olympique.

Overigens wil Nantes de transfersom voor Sala nog wel ontvangen. Cardiff heeft nog geen geld overgemaakt voor de transfer en daar is de Ligue 1-club ontstemd over. Nantes zou juridische stappen zetten als men niet binnen tien dagen de eerste betaling zou ontvangen van Cardiff, zo werd donderdag bericht. "Het enige wat ik kan zeggen, aangezien het een gevoelig onderwerp is, is dat ik het kan bevestigen (dat er nog niet betaald is, red.).", zei Mehmet Dalman, voorzitter van de Welshe club.

Meer nieuws

Driessen over 'principieel mannetje': 'Is interessant voor Ajax en Feyenoord'
2
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
7
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
8
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
27
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties