Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Napoleontische plannen halen niets uit bij Dinamo

Laatste update:

Realisten
Het nieuwe onderkomen zal minstens 40.000 bezoekers moeten kunnen trekken in verband met de WK 2018-kandidatuur van Rusland. Voorzitter Yuri Isaev verwacht dat in het seizoen 2014-2015 het stadion geopend zal worden. De preses dacht aanvankelijk dat een kampioenschap tot de mogelijkheden behoorde, maar zal door de sportieve desillusies stevig aan het twijfelen zijn gebracht. "Ik zal niet zeggen dat de grootste prestaties snel en gemakkelijk worden veroverd", erkende Isaev tegen Rusland 24. "Wij zijn realisten. We weten dat het moeilijk werken is en er kan sprake zijn Mogelijk ondersteunt de browser de weergave van deze afbeelding niet. van onvoorzienbare gebeurtenissen in een seizoen. Maar ik denk dat het haalbaar is."

'Nederlands' gras
Vooralsnog spelen de blauwwitten in de Khimki-Arena, samen met stadsgenoot CSKA Moskou. "Het natuurlijke veld van ons stadion, geïntroduceerd door het Nederlandse systeem GrassMaster, heeft geen analogieën in Rusland en GOS-landen", zegt stadion-CEO Sergey Bedyagin in Sport Express. "Het is een eenvoudig systeem. De combinatie van de zandlaag en kunststof zorgt voor een adequaat afvoersysteem. Een hoge veldkwaliteit zorgt voor de volledige naleving van de bouwtechnologie en verzorging van het veld, met behulp van moderne machines."

Het veldsysteem illustreert de verdere professionalisering van de kapitaalkrachtige club. Dinamo hoopt het supportersaantal te vergroten en de clubinfrastructuur te bevorderen. In juli zal het uiteindelijke architectonische stadionontwerp bekendgemaakt worden door Isaev. "Ik wil benadrukken dat dit niet enkel over het stadion gaat, maar ook over de ontwikkeling van het hele grondgebied van het Petrovsky Park", meent de topman. "Praten over de bouwaanvang is nog vroeg. Ik denk dat het leuk zou zijn als de werkzaamheden zullen beginnen in het volgende voorjaar", aldus Isaev, die tevens het jeugdvoetbal wil verbeteren. "We willen de beste professionals en coaches hiervoor aantrekken. Men spreekt dan van de Nederlandse methoden, maar Dinamo heeft het niet nodig zich op die manier te 'beperken'. Het criterium voor onze keuze van professionaliteit zal niet nationaliteit zijn."

Winnaarpsychologie
Op het veld moet het uiteindelijk gebeuren en met slechts drie punten uit vijf wedstrijden kende de Moskouer ploeg een barre periode. Scheidsrechterlijke beslissingen waren hier volgens Dinamo mede debet aan waarop Isaev besloot een brief te schrijven naar Sergey Fursenko, de voorzitter van de Russische voetbalbond (RFU). "Bijna elke wedstrijden waren er scheidsrechterlijke schandalen", benadrukt Isaev. "Ik denk dat als we de partijdigheid en corruptie kunnen bewijzen men levenslang gediskwalificeerd dient te worden", doelt de sportbestuurder op de arbiters.

Feit is dat wel Dinamo teleurstelt en een rol in de marge vervult. "Het seizoen is slecht begonnen", weet Isaev. "Drie belangrijke redenen: tekortkomingen in de technische staf, gebrek aan inzet van de spelers en het ontbreken van een 't-aanvaller' (topaanvaller, red.) Daarnaast hebben we vaak de gevolgen ondervonden van de toegenomen supportersverwachtingen. Maar de winnaarpsychologie komt alleen met overwinningen. Dat wordt niet verkocht in tabletten en daarom is het nodig om te winnen." De eerste door Isaev benoemde reden onderstreepte de wankele positie van trainer Kobelev en hij werd zes dagen na de uitlatingen van de preses ontslagen. Nog dezelfde dag kwam de club met de mededeling Bozovic, die ook kon tekenen bij Dnipro Dnipropetrovsk en bij Dinamo twee tot tweeënhalf miljoen euro per jaar gaat verdienen, tot 2012 te hebben vastgelegd.

Achterkamertjespolitiek
"Voor de echte fans is de score niet enkel belangrijk, maar ook het zogenaamde mooie voetbal", verklaarde Isaev. "Dus ik hoop dat de fans ons besluit begrijpen en binnenkort de positieve spelveranderingen zullen vieren. De onderhandelingen met Bozovic begonnen eind vorige week", bevestigt Isaev het gegeven dat men al eerder aan het onderhandelen was met Bozovic, nog voordat Kobelev de laan uit werd gestuurd. "Dat heeft de trainer zelf afgedwongen, met zijn succes bij Amkar en Moskou. Ik hoop van harte dat hij gaat slagen en de leden van de Raad van Bestuur waren unaniem vóór zijn benoeming."

"Ik ben ervan overtuigd dat we op het juiste spoor waren", reageerde de ontslagen Kobelev, die afgelopen zomer 25 miljoen euro mocht spenderen. "Ik ben ervan overtuigd dat we uiteindelijk zeker zouden komen tot het gewenste resultaat en spelniveau. Maar je moet een hoop geld hebben. In tegenstelling tot Zenit was dit niet genoeg om mee te strijden om de koppositie."

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
4
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties