Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Napoli boekt ruime zege bij nieuwe hekkensluiter; Higuaín op schot

Laatste update:

Het team van Rafael Benítez werd in Stadio Dino Manuzzi gesteund door zo'n vijfduizend meegereisde supporters, maar de beginfase was voor Cesena. Zo moest doelman Rafael handelend optreden op een kopbal van Hugo Almeida en een laag schot van Franco Brienza, en mikte het talent Luca Valzania over. Nadat de storm was gaan liggen, kwamen i Partenopei beter in de wedstrijd en na een half uur spelen viel de openingstreffer. Na wat gefrommel in het strafschopgebied viel de bal voor de voeten van Callejón, die droog raak schoot: 0-1. Vier minuten voor rust verdubbelde Higuaín de score, door na een pass van Marek Hamsik de doelman te omspelen en het lege doel te vullen.

Cesena gaf de moed echter niet op en begon ook weer heel aardig aan de tweede helft, maar Almeida mikte met een kopbal niet goed genoeg en Brienza schoot naast. Halverwege de tweede helft gooide Napoli het duel in het slot: Hamsik schoot de bal diagonaal in en Daniele Capelli gleed het leer vervolgens over de doellijn. Higuaín schoot even later de 0-4 tegen de touwen en de goal van Brienza was er alleen voor de statistieken. Cesena, dat nog nooit van Napoli wist te winnen, boekte dit seizoen alleen in de eerste speelronde een overwinning. Napoli moet zich nu richten op de thuiswedstrijd van komende zondag tegen Juventus.

-
Denk jij dat Napoli in de top drie eindigt?

Meer nieuws

Luis Enrique verrast met invulling spitspositie voor return tegen Dortmund
0
Live meepraten in de Champions League: Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund
1
'Mislintat wil namens Borussia Dortmund voormalig Ajax-doelwit alsnog strikken'
5
FC Twente deelt nieuw contract uit: 'We zijn onder de indruk'
2
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
24
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties