Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Napoli en Ajax gaan na afloop van winterse transfermarkt om de tafel'

Laatste update:

Napoli wilde vorige maand tot een bedrag van twintig miljoen euro voor Klaassen gaan, maar directeur spelersbeleid Marc Overmars weigerde medewerking te verlenen. "De belangstelling is heel concreet, maar Davy wordt niet verkocht", zo verzekerde Overmars, die Klaassen een nieuw contract tot medio 2019 liet ondertekenen.

De club uit Napels zou afgelopen weekeinde, in aanloop naar het duel met Sampdoria, de basis hebben gelegd voor een vervolggesprek met zaakwaarnemer Sören Lerby. Na afloop van de winterse transfermarkt is de clubleiding van i Partenopei bovendien van plan om met de bestuursleden van Ajax om de tafel te gaan. Klaassen wordt gezien als een voetballer die het middenveld in de toekomst van een nieuwe impuls kan voorzien. Napoli zou minimaal vijftien miljoen euro moeten bieden, plus een aanzienlijk variabel bedrag.

Het ligt voor de hand dat Napoli tijdens het vermeende gesprek met Ajax over Klaassen ook over Bazoer zal willen praten. De club uit Amsterdam wil de tiener niet voor minder dan een vast bedrag van 25 miljoen euro laten gaan, exclusief een flinke som aan variabele bonussen. Bazoer én Ajax hebben echter niet de intentie om nu al uit elkaar te gaan.

Denk jij dat Davy Klaassen aan zijn laatste seizoen bij Ajax bezig is?

Meer nieuws

Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
0
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
7
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
36
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
24
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
14
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties