Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Napoli heeft schoon genoeg van alle roddels: 'Hij kost 94 miljoen euro'

Laatste update:

"We willen vanwege bepaalde artikelen, die zijn verschenen in verscheidene kranten, duidelijkheid scheppen. Het officiële bericht luidt als volgt: er staat een clausule in het contract van Gonzalo Higuaín. Hij kan worden overgenomen voor 94.736.000 euro", luidt het statement van de club uit Zuid-Italië. "Maar tot op heden hebben wij geen aanbiedingen ontvangen."

Higuaín zou Napels willen verlaten, omdat hij ontevreden is over het feit dat de club komend seizoen geen Champions League-voetbal speelt. De spits, momenteel met zijn land Argentinië actief op de Copa América, wordt onder meer in verband gebracht met een aantal Engelse clubs, terwijl ook AC Milan zich inmiddels zou hebben aangesloten bij het rijtje geïnteresseerden. Al die claims lijken dus niet op de waarheid te berusten.

Denk jij dat Gonzalo Higuaín bij Napoli blijft?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
4
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties