Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Napoli koopt alleen nog Afrikaanse spelers die weigeren de Afrika Cup te spelen

Laatste update:

Napoli heeft met André-Frank Zambo Anguissa (Kameroen) en Victor Osimhen (Nigeria) twee spelers in de selectie die belangrijk zijn voor hun land. Daarnaast stond de Senegalees Kalidou Koulibaly tot deze zomer onder contract bij i Partenopei, waar hij zich ontpopte tot verdediger van wereldformaat. Begin dit jaar moest Napoli Zambo Anguissa en Koulibaly noodgedwongen afstaan, terwijl Osimhen geblesseerd toekeek.

De Laurentiis zegt de spelers het beste te wensen. "Maar of ze tekenen een verklaring waarin ze afstand nemen van de Afrika Cup, of ik heb ze niet meer nodig. We zijn idioten als we hun salarissen betalen en ze toch moeten missen." De Afrika Cup wordt vaak in de eerste maanden van het kalenderjaar afgewerkt, vanwege de hitte in juni en juli in Afrika. De vraag is hoe sterk De Laurentiis staat, daar de FIFA alle clubs verplicht om internationals af te staan aan landenploegen.

Gesteggel om het afstaan van spelers voor de Afrika Cup is niets nieuws. Zo kon Nigeria in de meest recente editie van de Afrika Cup naast Osimhen ook niet beschikken over Emmanuel Dennis. Volgens zijn club Watford kwam de aanvraag van de Nigeriaanse voetbalbond om hem mee te laten doen aan het toernooi te laat. Met Kelechi Iheanacho als uiteindelijke aanvalsleider strandde Nigeria in de achtste finale.

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
76
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties