Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Napoli-preses haalt uit naar spelers: 'Alleen de Napolitaan liet het zien'

Laatste update:

"Ik denk dat het de jongens aan Napolitaans lef ontbrak. De enige die het wel liet zien was de Napolitaan, Insigne. Hij maakte een heerlijk doelpunt", verzuchtte de flamboyante De Laurentiis. "De andere voetballers bestonden gewoonweg niet. Ze leken wel onder de indruk van de glorieuze voetballers van Real Madrid, terwijl deze niet eens goed speelden. Eigenlijk hebben we het er nog goed vanaf gebracht. We hadden ook met vijf of zes doelpunten verschil kunnen verliezen. In Napels zal het een heksenketel zijn, maar als Real Madrid daar ook scoort, zullen dezelfde spelers weer instorten."

"Als je jong bent, moet je bescheiden zijn en niet arrogant, maar Napoli was er vanavond gewoon niet. Ik zal ze hoe dan ook niet straffen." De Laurentiis stond ogenschijnlijk niet achter het idee om Dries Mertens als een valse nummer negen te laten spelen. "Ik denk dat we te veel verwachten van mensen die verplicht in een andere rol moeten spelen. Als we niet die blessure van Arek Milik hadden gehad, hadden we vanavond wellicht een andere wedstrijd gezien. Ik wil niet ingaan op beslissingen, dat is aan de coach. Ik kan het er wellicht niet mee eens zijn, maar dat zou ik tegen niemand vertellen."

-
Denk jij dat Napoli in eigen huis van Real Madrid wint?

Meer nieuws

Zorg minder voor Feyenoord: Roma lijkt uitgesloten van Champions League-deelname
7
Sleutelspeler is bezig aan laatste weken bij Twente: 'De club wil mij verkopen'
2
Beerschot maakt definitief besluit over toekomst van Dirk Kuijt bij de club
2
'Bizar gerucht: FC Barcelona laat oog vallen op Eredivisie-degradant'
7
Plaats voor onder anderen Kaplan en Kökçü in EK-voorselectie Turkije
22
Oosterwolde door gelekte kleedkamerbeelden opnieuw hoofdrolspeler in Turkse rel
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties