Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Napoli profiteert ten volste van misstap Inter en gaat ruimer aan kop

Laatste update:

Sassuolo vormde zeker geen gering te nemen tegenstander voor Napoli. In de eerste speelronde van dit seizoen in Italië verloren i Partenopei de uitwedstrijd verrassend met 2-1. Voor Sassuolo was het een eerste aanzet naar een geweldige eerste paar maanden, waarin het constant bovenin meedraaide. Zaterdag nam Sassuolo ook alweer vroeg een voorsprong: Raul Albiol legde Nicola Sansone neer en de bal ging meteen op de stip. Diego Falcinelli benutte de buitenkans en zorgde voor de 0-1.

De fans in Napels schrokken zich wild van die vervelende start, maar twintig minuten later stelde José Callejón orde op zaken. Bij de eerste paal verwerkte hij een passje van Lorenzo Insigne uitstekend en bracht hij zijn club op gelijke hoogte. Voor de Spanjaard, die in zijn vorige twee seizoenen nog respectievelijk vijftien en elf keer scoorde, was het pas zijn eerste (!) van dit seizoen in de Serie A. Sassuolo liet het hoofd niet hangen en viel weer aan, maar stuitte op José Reina in de jacht op de nieuwe voorsprong.

Kort voor rust nam Napoli zelf de leiding over. Insigne had al een schot gelost dat de lat scheerde nadat hij eerst een verdediger poortte en daarna sloeg Gonzalo Higuaín toe: de Argentijn koos uitstekend positie rondde het prima af na mooi voorbereidend werk en het speurende oog van Marek Hamsik (2-1). In de tweede helft probeerde Sassuolo zich terug te klauwen, maar de betere mogelijkheden bleven voor de thuisclub. Higuaín had zijn tweede van de avond op de pantoffel, maar stelde die lang uit. Pas in blessuretijd maakte hij 'm ook echt en sloot hij de wedstrijd af met de 3-1 zege voor Napoli. Invaller Dries Mertens kreeg een kwartier speeltijd.

-
Zie jij Napoli dit seizoen landskampioen worden?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties