Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Napoli schrikt na verhaal over Younes: 'We hebben nog nooit zoiets gehoord'

Laatste update:

Mattia Grassani, werkzaam als advocaat van Napoli, is niet gelukkig met de berichten. "Ik ga niet reageren op uitspraken die zijn bedoeld om Napels zwart te maken. Maar we veroordelen elk woord. Ik heb nog nooit een mening gehoord zoals die van deze man. De burgemeester zou zelfs actie tegen hem kunnen ondernemen."

Eind januari leek Younes op weg naar Napoli. De Italiaanse club kwam tot een akkoord met Ajax en de Ajacied zou voor vijf jaar tekenen. Op het laatste moment werd de presentatie geschrapt en volgde radiostilte. Younes gaf nooit een duidelijke reden op voor het afketsen van de deal en gaf aan nooit een contract te hebben getekend bij Napoli. Dit was tegen het zere been van de Italianen, die claimden wel degelijk 31 handtekeningen te hebben van de buitenspeler.

"Dit zorgt voor media-aandacht, maar zijn contract is al ingediend bij de voetbalbond", benadrukt Grassani ook nu in gesprek met Radio Marte. "Vanaf 1 juli wordt hij beschikbaar voor Napoli. Hij zoekt nu naar absurde excuses, omdat hij voor vijf jaar heeft getekend. Dat heeft geresulteerd in deze belediging voor het menselijk intellect. Ten tijde van de onderhandelingen kenden wij een andere Younes."

Denk je dat Amin Younes ooit voor Napoli gaat voetballen?

Meer nieuws

Sparta dankt Olij en gaat na zege op Heerenveen als nummer acht de play-offs in
1
FC Volendam weet ook (voorlopig) laatste Eredivisie-duel niet te winnen
0
AZ geeft het na rode kaart Dani de Wit helemaal weg en remiseert tegen Utrecht
9
FC Twente gaat de voorronde van de Champions League spelen na winst op PEC
12
Heracles Almelo stelt handhaving zelf veilig met saai gelijkspel tegen Fortuna
0
PSV breekt record met Ibiza-benen; RKC handhaaft zich in de Eredivisie
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties