Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Napoli stunt met scorende Mertens tegen Juventus

Laatste update:

Napoli - Juventus 2-0
Juventus ging een klein jaar geleden op bezoek bij Napoli en werd allesbehalve hartelijk verwelkomd in de havenstad. De tifosi van de thuisploeg gooide met eieren, flessen en stenen en het was nu opnieuw 'raak'. Juventus en zijn supporters moesten onder grootse politiebegeleiding naar Stadio San Paolo worden gereden, want de bussen werden met eieren, ijs, toiletpapier en rookbommen begooid en de achterban van Napoli zong bovendien hatelijke spreekkoren. Sommige fans smokkelden zelfs vuurwerk mee naar binnen door het in stokbroden te verstoppen. Kortom: de messen waren geslepen.

Op het veld was men aan de kant van Napoli het gretigst en de ploeg van Rafael Benítez ging bij rust verdiend aan de leiding. José Callejón tikte acht minuten voor de onderbreking een voorzet van Lorenzo Insigne achter Gianluigi Buffon en tekende daarmee voor zijn twaalfde competitiedoelpunt van het seizoen. De doelman van Juventus was daarmee eindelijk verslagen, want Gigi had eerder al twee pogingen van Callejón op geweldige wijze onschadelijk gemaakt. Marek Hamsik dacht ook nog even te scoren, maar de goal van de Slowaak werd wegens buitenspel terecht afgevlagd.

De bezoekers van Antonio Conte begonnen heel aardig aan de tweede helft, maar de eerste kans was voor de blauwhemden: Buffon haalde een vrije trap van Faouzi Ghoulam op stijlvolle wijze uit de bovenhoek. Juventus incasseerde tien minuten voor tijd nog de 2-0: Dries Mertens stond koud in het veld en schoot op knappe wijze het leer diagonaal binnen. Juventus blijft wel fier aan kop gaan in de Serie A, want de voorsprong op AS Roma bedraagt negen punten. Er zijn nog zeven speelronden te gaan in Italië en Juve neemt het op 7 april op tegen buurman Torino.

Sampdoria - Fiorentina 0-0
Sinisa Mihajlovic en Vincenzo Montella waren ploeggenoten op Marassi en moesten de punten zondag delen. Sampdoria, dat vier van de laatste vijf duels won, begon scherp en was via een volley van Eder dicht bij de openingstreffer. Namens Fiorentina was Mati Fernandez gevaarlijk, maar hij schampte het aluminium. La Viola slaagde er niet in om in de tweede helft wel het verschil te maken en leed na de nederlaag tegen AC Milan (0-2) dus opnieuw puntverlies. Sampdoria-trainer Mihajlovic werd in de slotfase overigens naar de tribune gestuurd; hij schold de scheidsrechter en de vierde man de huid vol. De derde plaats halen lijkt voor Fiorentina een utopie en men kan Champions League-voetbal dan ook vergeten.

-
Denk jij dat Napoli op plaats twee eindigt?

Meer nieuws

Ajax maakt haast en wil Francesco Farioli komende week binnenhalen
11
Alex Kroes noemt 3 spelers die hij absoluut niet wil verkopen bij Ajax
13
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
23
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties