Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Napoli verliest weer en dreigt af te haken, misser Balotelli kost Milan punten

Laatste update:

Napoli - Parma 0-1
Het duel tussen de nummer drie en de nummer elf van de Serie A leek op voorhand een prooi voor de thuisploeg, maar de bezoekers uit Parma weerden zich kranig. De eerste echte kans was zelfs voor Nicola Sansone, maar Pablo Armero voorkwam het vroegtijdige leed. Niet veel later was de Colombiaanse verdediger wederom van grote waarde: Sansone leek alleen op José Reina af te kunnen, maar een nieuwe ingreep van Armero voorkwam dat. Napoli, dat met het oog op de Champions League-ontmoeting met Borussia Dortmund aantrad zonder spelers als Marek Hamsik en Dries Mertens, werd vervolgens wakker en kreeg ook mogelijkheden: Gonzalo Higuaín was tot twee keer toe dreigend en Lorenzo Insigne schoot rakelings naast.

De zo gewenste openingstreffer viel echter niet en ook na de onderbreking liepen i Partenopei zich stuk op de afweer van Parma. Negen minuten voor tijd kreeg de thuisploeg ook nog eens de deksel genadeloos op de neus. Afriyie Acquah vond Cassano aan de rechterkant van het strafschopgebied en Fantantonio haalde vervolgens doeltreffend uit. Op dat moment stonden Hamsik en Mertens (die nog wel de lat raakte) al binnen de lijnen, maar ook het gespaarde duo was niet meer bij machte om de wedstrijd nog te kantelen. De 0-1 bleef dan ook staan en betekent dat Juve en Roma de gelegenheid krijgen om uit te lopen tot respectievelijk zes en zeven punten.

AC Milan - Genoa 1-1
De start van de thuisploeg was wervelend: na drie minuten lag de bal al achter Genoa-doelman Mattia Perin. De Jong vond met een lange bal Kaká, die met een geweldige aanname meteen een honderd procent kans creëerde. De Braziliaan twijfelde dan ook niet en schoot het leer gedecideerd in de verre hoek: 0-1. Genoa kwam vier minuten later echter weer langszij. Urby Emanuelson beging in zijn eigen zestien een overtreding en werd bestraft met een strafschop tegen. Alberto Gilardino haalde vervolgens tegen zijn ex-club de trekker over. Het leek voor rust echter goed te komen voor i Rossoneri.

Thomas Manfredini werd met rood van het veld gestuurd na een overtreding op Mario Balotelli, die ook nog eens mocht aanleggen van elf meter. De normaliter zo trefzekere spits schoot de bal echter op het lichaam van Perin, waardoor de 1-1 stand intact bleef. Met een man minder leken de bezoekers echter rijp voor de slacht, maar wonder boven wonder hielden i Grifoni ook na de pauze stand. Kaká, Alessandro Matri, Emanuelson, Valter Birsa en Robinho waren stuk voor stuk bijzonder dicht bij de bevrijdende tweede treffer, maar de uitstekende Perin en een gebrek aan scherpte zorgen ervoor dat AC Milan nog even moet wachten op de eerste competitiezege sinds 19 oktober.

Meer nieuws

Kemper spot met ongelukkige Roda-doelman: 'Hij zat een avondje in het casino'
0
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
7
Berucht 'contractservetje' van Lionel Messi geveild voor absoluut megabedrag
0
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Opvallend besluit Newcastle over Yankuba Minteh? 'Dan is Feyenoord kansloos'
12
Derksen gaat er vol in: 'Ajax haalt weer een snotaap die niet geremd wordt'
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties