Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Napoli wacht niet op Tagliafico en schakelt door

Laatste update:

Sam Larsson kiest voor een terugkeer bij IFK Göteborg. De Zweedse aanvaller, met een verleden bij sc Heerenveen en Feyenoord, verlaat het Chinese Dalian Professional FC ondanks een doorlopend contract. (Expressen)

Ajax laat Nicolás Tagliafico onder geen beding op huurbasis naar Napoli vertrekken. De Italiaanse club schakelt nu verder en zet deze maand vol in op de komst van Mathías Olivera, de Uruguayaanse linksback van Getafe. (Fabrizio Romano)

Andrea Cambiaso is op de radar verschenen van Juventus. De linksback van Genoa werd nog niet zolang geleden al in verband gebracht met een overgang richting Borussia Dortmund. (Gianluca Di Marzio)

Ezequiel Barco ruilt Atlanta United in deze transferperiode in voor River Plate. De club uit de Major League Soccer vangt het tussentijdse vertrek van de vleugelaanvaller op met de komst van Thiago Almada, die wordt overgenomen van Vélez Sarsfield. (TyC Sports)

De onlangs bij Rangers vertrokken Jermain Defoe staat open voor een terugkeer bij Sunderland. Manager Lee Johnson heeft echter zijn bedenkingen bij een eventuele comeback van de zeer ervaren aanvaller. (The Northern Echo)

Zie jij Nicolás Tagliafico na 1 februari nog bij Ajax spelen?

Meer nieuws

De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
5
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
25
Nijhuis onthult: 'Ik heb zelf gezorgd voor vrijspraak nadat ik rood uitdeelde'
9
VZ Kort: Jesse Marsch gaat als bondscoach naar het WK 2026
77
Liverpool geeft zege na blunder van Emi Martínez en goal van Gakpo tóch nog weg
25
FC Barcelona maakt geen fout en neemt plek twee over van Girona
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties